Huidverbetering

Huidveroudering lijkt niet te stoppen. Maar het is wel te vertragen. Bij Huid & Laser Kliniek Delft is huidverbetering in vele vormen en combinaties mogelijk. Van chemische peelings tot de Plasma Pen, Fractional laser en microneedling. De kracht van de mogelijke combinaties is dat ons behandelplan echt speciaal op jouw type huid wordt afgestemd. Samen met een huidtherapeut kijk je naar jouw specifieke wensen en behoeften. Want huidverbetering is persoonlijk maatwerk. 

Huidveroudering begint al wanneer je 25 jaar bent, maar wordt vaak pas zichtbaar rond je 40ste levensjaar. Natuurlijk, erfelijkheid kan een rol spelen. Maar ook hoe je eet, leeft en beweegt heeft invloed op een gezonde huid. Ga samen met een huidtherapeut in Delft op zoek naar de juiste balans tussen een gezonde leefstijl en de huidverbetering die bij je past.  

Bij Huid & Laser Kliniek Delft zijn we bekend met de gehele breedte van huidbehandelingen. Door onze mogelijke combinatiebehandelingen bereiken we de oppervlakkige huid, maar ook de diepere lagen. Het resultaat is een intensieve stimulans om jouw huid zichtbaar te verbeteren. Weten welke behandeling bij jou past? Plan nu een gratis consultgesprek in. 

Huidverbetering vraagt om een plan op maat, om een persoonlijke aanpak. Iets wat onze huidtherapeuten dan ook met veel aandacht doen. Want iedere huid is uniek en elke behandeling kent z’n eigen kracht. Gemiddeld vraagt een optimaal resultaat om zo’n 4 tot 8 behandelingen per jaar. Samen gaan we voor een prachtig en duurzaam resultaat. 

Stappenplan huidverbetering

Je zoekt een fijne kliniek voor jouw huidverbetering. Een plek waar je je meteen prettig voelt en waar je door professionals wordt ontvangen. Die plek vind je in Huid & Laser Kliniek Delft. Dit is hoe een huidverbetering traject er bij ons in 5 globale stappen uitziet: 

Stap 1.

Welke combinatie van behandelingen past er het beste bij jou? We stellen een behandelplan op;

Stap 2.

We adviseren je hoeveel behandelingen er per jaar nodig zijn voor een optimaal resultaat;

Stap 3.

Jouw huidtherapeut maakt foto’s, zodat we huidverbetering goed zichtbaar kunnen maken;

Stap 4.

We starten met een voorbereidende thuisbehandeling van Dermaceutic producten;

Stap 5.

De huid wordt in de kliniek voorbereid met een speciale Milk Peel van Dermaceutic;

Stap 6.

Passend bij jouw plan beginnen we met de ideale combinatie van verschillende behandelingen.

Tijdens stap 4 wordt er gebruik gemaakt van de Milk Peel van Dermaceutic. Deze peeling wordt toegepast zorgt ervoor dat jouw huid wordt klaargestoomd voor de volgende behandelmethode. De huid kan na deze stap 1 tot 2 dagen wat roodheid vertonen en tot 7 dagen licht schilferen. Klinkt vervelend, maar het is juist een gewenste huidreactie. Op weg naar een gezonde huid.

Type combinatie behandelmethodes

Chemische peelings (mild en diep)

Chemische peelings zorgen dat je huid dode huidcellen afstoot en zich op natuurlijke wijze kan vernieuwen. Dit wordt ook wel exfoliëren genoemd. Er bestaan diverse soorten fruitzuur peelings en chemische peelings, met ieder een eigen kracht en doel. Bij een milde peeling werken de zuren vooral in op de oppervlaktehuid. Het prikt licht en je huid wordt soms wat rood. Ook kan je huid mild schilferen. Bij een diepe peeling is de kans op een wat sterkere schilfering aanwezig. Maar hierna laat de nieuwe gezonde huid zich al snel zien. 

Microneedling

Binnen de Huid & Laser Kliniek Delft wordt er bij de microneedling behandeling gebruik gemaakt van de Mpen. Deze pen bevat 11 micronaaldje,s die kleine kanaaltjes in de huid creëren. Deze kanaaltjes kunnen de tussenstof, bestaande uit actieve werkstoffen, sneller opnemen in de huid. Zo kunnen collageen en elastinevezels in de diepere huidlagen worden gestimuleerd en verbetert de structuur van je huid.

Plasma pen

De Plasma behandeling is een behandeling waarmee we rimpels kunnen verminderen. De huid wordt gelift zonder te snijden of injecteren, zelfs een ooglidcorrectie is zo mogelijk. Voor dit type behandeling brengen we eerst en verdovingscrème aan. Vervolgens wordt met de Be Lifted Plasma pen een puntshot op de huid geproduceerd. Dit maakt dat de huid op die locatie verdampt en verdund wordt. Dit noemen we een ‘plasmaspot’. Deze spot verandert in een korstje dat binnen vijf tot zeven dagen van de huid valt. Door de aanmaak van collageen en elastine en het minimaliseren van de huid ontstaat er een verstrakking en lifting. Het behaalde resultaat is direct zichtbaar. 

De Fractional ResurFx laser / Erbium:Glass laser

De Fractional Laser is de nieuwste en meest geavanceerde laserbehandeling op het gebied van huidverjonging, zonder vorming van kleine korstjes. Voorafgaand aan deze behandeling brengen onze huidtherapeuten een verdovingscrème aan. De gekoelde behandelkop wordt op de huid geplaatst en parallel aan elkaar worden er minuscule kanaaltjes tot diep in de huid gemaakt. Rondom de kanaaltjes blijft je huid volledig intact. Dit zorgt ervoor dat de huid in een versneld tempo de beschadigde huid kan herstellen met nieuwe huidcellen. De huid wordt gladder, fijne lijntjes vervagen en diepe rimpels verzachten. 

De Cosmo Peel Forte

De Cosmo Peel Forte is onze sterkste peeling op basis van 20% TCA (trichloorazijnzuur), 10% glycolzuur en 10% phenol (verdoving). Deze combinatie maakt de peeling geschikt voor de aanpak van huidveroudering op de lichte huidtypen (huidtype I en II). Eén behandeling is voldoende om de huid soms wel tot 5 jaar te verjongen. Tijdens de behandeling wordt de vloeistof met een wattenstaafje in een wrijvende en roterende beweging op je huid aangebracht. Er ontstaat ‘frosting’: de bovenste huidlaag wordt na ongeveer 15-30 minuten wit. Na een korte periode van zwelling en vervellen, wordt het resultaat na 8 weken mooi zichtbaar. De maanden erna zal je huid zich blijven verbeteren. 

Aantal behandelingen

Je wilt alvast weten hoeveel behandelingen er nodig zijn voor jouw jongere huid. Om je daar meer inzicht in te geven, bespreek je tijdens een consultgesprek met de therapeut de behandeling, de wensen en de verwachtingen. Doorgaans zijn er om mooie resultaten te boeken in ieder geval zo’n 4 - 8 behandelingen per jaar nodig. Met tussenpozen van 3 tot 6 weken. Dit aantal is afhankelijk van jouw huidconditie. Het stimuleren van collageen kan daarna tot enkele maanden na de behandeling duren. Dat maakt huidvernieuwing met microneedling een uitgebreid proces waar je lang plezier van hebt. We adviseren wel om het resultaat altijd jaarlijks te blijven onderhouden. Vergelijk het met het bezoek aan de sportschool; wie sterk en fit wilt blijven, zorgt ook voor structurele training. 

Tarieven huidverbetering behandeling

Milde peeling € 75
Diepe peeling € 85
TCA peeling 12 - 18% € 155


Microneedling gelaat


€ 150

Plasma pen kraaienpootjes

€ 300
Plasma pen bovenoogleden € 400
Plasma pen bovenoogleden en deel onderoogleden € 600
Plasma pen rimpels bovenlip en neuslippenplooi € 350
Plasma pen rimpels rond de mond en deel wangen € 750

Fractional laser rond de ogen of bovenlip

€ 100
Fractional laser rond de mond € 150
Fractional laser gedeelte gelaat  € 200
Fractional laser gelaat € 275

Cosmo Peel Forte

€ 495
   

Meestgestelde vragen

Voor welke huidproblemen wordt de huidverbetering behandeling ingezet?

Huidverbetering is een perfecte behandeling om huidveroudering - waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen - te vertragen. Bij Huid & Laser Kliniek gaan we altijd uit van de meest krachtige combinatiebehandeling. Dit werkt goed tegen een slappere huid, rimpels en lijnen.

Hoe kan ik me voorbereiden op een huidverbetering behandeling?

Goede vraag, want een goede voorbereiding is erg belangrijk. De huid moet 4 weken voorafgaand aan de behandeling voorbereid zijn met huidverbeterende producten van Dermaceutic. Ook is het verstandig om een zongebruinde huid te vermijden en de beharing in het behandelgebied kort te houden. Meer weten over de ideale voorbereiding op jouw huidverbetering? Plan een gratis consultgesprek in met onze huidtherapeut. 

Welke dingen mag ik niet doen na een huidverbetering behandeling?

De eerste 12 tot 24 uur mag het behandelde gebied niet nat worden. Ook doe je er goed aan om de eerste 24 uur niet naar warme zwembaden of sauna's te gaan. En wanneer het begint te jeuken, niet krabbelen (hoe lastig dat soms ook is). Behandel je huid ook altijd met de huidverbeterende thuisproducten die de huidtherapeut je heeft geadviseerd. Zo zorg je ervoor dat je huid - na welke combinatie behandeling dan ook - zich optimaal kan herstellen. Onze huidtherapeuten in Delft kunnen je er alles over vertellen.

Snel naar

Behandelvideo

Resultaten

 • Na 1 Plasma lift behandeling rond de mond
 • Na 1 Plasma lift behandeling rond de ogen
 • Na 1 behandeling Cosmo Peel Forte
 • Na 6 weken gebruik pigmentbehandeling Cosmelan
 • Na 1 coagulatie behandeling op de bovenlip
 • Injectable in de fronsrimpel
 • Na 2 pigmentlaser IPL en 1 coagulatie behandelingen
 • Na 1 pigmentlaser behandeling met IPL

  Zij gingen je voor...

  Positief. Huidtherapeute Bo komt op mij over als een kundige en ervaren behandelaar die eerlijke adviezen geeft (zij smeert bijvoorbeeld geen producten of diensten aan maar adviseer eerlijk waar je effect van kunt hebben). Verder ziet de kliniek er schoon en modern uit. Medewerksters bij de balie zijn geduldig en vriendelijk.

  Lees meer reviews op Feedback company