Intense vitamine C peel

Dé verfrissende skinbooster voor je gezicht? Die vind je bij Huid & Laser Kliniek Delft. De Intense Vitamin C Peel brengt jouw huid weer in topconditie. Vergrote poriën, littekens, fijne lijntjes: wij zorgen dat jouw huid weerstand kan bieden. Steviger, gezonder en sterker dan ooit. Deze behandeling is een combinatie van een peeling en microneedling. Een krachtige behandeling voor een natuurlijke huidverbetering.

Deze populaire behandeling staat bekend om de ruim 70 procent dosering aan vitamine C. Want vitamine C zorgt dat de huid nóg meer collageen aanmaakt en extra beschermd is tegen de zon. De lichaamseigen stof collageen zorgt op haar beurt voor verbetering en bescherming van de huid. Een perfecte behandeling tegen huidveroudering, pigmentvorming en zonschade. Voor een frisse glow. 

Overweeg je een glow facial peeling met Vitamine C? Met de peelings van Huid & Laser Kliniek in Delft kies je voor ervaring, kennis in een ongedwongen omgeving. Voor het beste en meest natuurlijke resultaat maken we graag eerst kennis met je en luisteren naar jouw specifieke wensen. Daarna gaan we aan de slag met een maatwerk behandelplan. 

Bij Huid & Laser Kliniek Delft gaan wij altijd voor het verfijnen van jouw natuurlijke uitstraling, zo ook met de Intense Vitamine C Peel. Met een lichaamseigen stof de celvernieuwing stimuleren, beschadigde huid herstellen en jouw huid versterken. Dat noemen wij nou natuurlijk resultaat.

Stappenplan Intense Vitamine C Peel

Peelings werken de dode huidcellen weg en zorgen ervoor dat jouw huid zich op natuurlijke wijze vernieuwt. De vitaminerijke Intense Vitamine C Peel laat opvallend goede resultaten zien. Dit is hoe wij in 9 stappen ook voor jou de gewenste resultaten kunnen waarmaken. 

Stap 1.

We maken kennis, bestuderen jouw huid en stellen samen een behandelplan op;

Stap 2.

Vervolgens reinigen we jouw huid grondig, zodat het geheel vetvrij is;

Stap 3.

Er worden 2 milde peelings aangebracht, met een inwerktijd van 5 minuten;

Stap 4.

Na het verwijderen van de peelings, brengen we een schuim van Vitamine C aan;

Stap 5.

We combineren deze vitamines met een microneedling behandeling;

Stap 6.

De minuscule naaldjes (microneedling) maken kleine kanaaltjes, zodat de vitamines nóg dieper reiken;

Stap 7.

Tijd voor een verzorgend masker dat 10 minuten inwerkt;

Stap 8.

Voor de finishing touch brengen we 3 serums aan en een nabehandeling créme;

Stap 9.

We bespreken de voortgang en het gebruik van eigen verzorgingsproducten.

De eerste stap naar huidverbetering: vraag een gratis consultgesprek met onze huidtherapeut aan. Dan bespreken we je vragen, de gewenste resultaten en geven je meer informatie over wat je tijdens en na de Vitamine C Peeling kan verwachten. Alles voor dat mooie en zichtbare resultaat.

Aantal behandelingen 

Het precieze aantal behandelingen is afhankelijk van jouw huidconditie en je wensen. Natuurlijk, voorafgaand aan jouw Vitamine C Peeling breng je dit samen met jouw huidtherapeut nauwkeurig in kaart voor een maatwerk behandelplan. Uit ervaring weten we wel dat de Intense Vitamine C Peel zeer goed werkt bij 3 behandelingen, met 4 weken tussentijdse rust. Zo’n 3 maanden na de laatste behandeling mag je het beste resultaat verwachten, waar je doorgaans zeker een jaar plezier van hebt. 

Tarieven Intense Vitamine C Peel

Je wilt alvast weten hoeveel deze peeling je zal kosten, begrijpelijk. We geven je er graag inzicht in. Maar wellicht wil je ook weten of de Vitamine C Peeling wordt vergoed door de verzekeraar? Dat is niet het geval. De peeling valt onder de noemer ‘cosmetisch’ en is voor huidverbetering zonder medische indicatie. 

Intense Vitamine C Peel - Duur 45 minuten 180,-

Meestgestelde vragen

Wat houdt een Intense Vitamine C Peel in?

De Intense Vitamine C Peel behandelt de doffere huid. De hoge dosering Vitamine C (70%) verwijdert dode huidcellen, brengt de huid tot rust en stimuleert celvernieuwing. Ook beschermt het je huid tegen de schadelijke effecten van de zon. Het resultaat is een gezonde en goed doorbloede huid met een natuurlijke uitstraling.

Is een Vitamine C Peeling wel geschikt voor mij?

Iedere huid verdient wat ons betreft zo nu en dan een professionele boost. Want iedereen wilt er gezond, fris en energiek uitzien, toch? Dan is deze peeling zeker ook geschikt voor jou. Maar de Intense vitamine C Peel is ook zeer goed in te zetten voor het verminderen van vergrote poriën, littekens (bijvoorbeeld van acne) of  hyperpigmentatie. Een brede huidverbetering dus. Daarom kan je desgewenst nu zelf een gratis consultgesprek inplannen, zodat we alle tijd hebben om samen een plan van aanpak te maken.

Wat kost een Vitamine C behandeling in het gezicht?

De kosten voor een Vitamine C behandeling in het gezicht zijn 180,-. Deze peeling duurt ongeveer 45 minuten en werkt diep door in de huid.

Doet een Vitamine C Peeling pijn?

Sommige peelings kunnen best even vervelend voelen, maar de pijn bij de Intense Vitamine C Peel valt best mee. Wij krijgen wel vaak te horen dat deze behandeling eigenlijk best goed te verdragen is. De diepte van de behandeling en het plan van aanpak stemmen we natuurlijk ook altijd af op wat jouw huid kan verdragen.

Hoe ziet mijn huid eruit na de Intense Vitamine C Peel?

Na de behandeling kan de huid een rode kleur hebben of licht gezwollen aanvoelen. Dit kan 2 dagen aanhouden en is volkomen normaal. Het heeft namelijk te maken met het proces van genezing. De hersteltijd na de behandeling varieert per persoon.

Wat kan ik verwachten na de Intense Vitamine C Peel?

Na de Intense Vitamine C Peel raden we je aan tot 2 weken na de behandeling openstelling aan de zon of zonnebank te vermijden. Ook is het verstandig om de eerste 48 niet te gaan sporten, zwemmen of naar de sauna te gaan. Voor optimaal herstel met zo min mogelijk irritatie, adviseert jouw huidtherapeut je uitgebreid over de nazorg. Bijvoorbeeld in combinatie met de nabehandeling créme uit onze kliniek. Gratis kennismaken?

Snel naar

Behandelvideo

Zij gingen je voor ...

Sophie (Google): Zojuist heb ik bij Sanne de Intense vitamine C peel behandeling gedaan. Ik kan nog niks zeggen over de resultaten, maar ik ben zeer positief tot zo ver. De soepele communicatie, de uitgebreide intake en de professionaliteit tijdens de behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Dank!

Lees meer reviews op Feedback company