Blog

Cosmetisch arts Merel Eefting (42) geeft altijd eerlijk en realistisch advies

Bij Huid & Laser Kliniek Delft hechten wij waarde aan persoonlijk contact. En om dit statement kracht bij te zetten, nemen we soms de tijd om onze mensen aan je voor te stellen. Natuurlijk, we zijn allemaal professionele huidtherapeuten in Delft, maar daarbij zijn we ook allemaal mensen die een route hebben afgelegd. Vaak vertrekkend vanuit hetzelfde startpunt, namelijk de liefde voor huidtherapie. Deze keer maak je kennis met onze nieuwe cosmetisch arts in Delft: Merel Eefting. Haar belofte aan alle cliënten van onze kliniek? “Ik denk mee, geef je eerlijk advies en zal altijd kiezen voor de behandeling die bij jou past.”

Kan je je in het kort even voorstellen aan de cliënten van onze kliniek? 

Ja, dat kan ik zeker. Ik ben Merel Isa Eefting, 42 jaar en voor mij begint het allemaal bij de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Na het voltooien van de studie Geneeskunde, ben ik jarenlang werkzaam geweest op diverse Spoedeisende hulp- (SEH) en Intensive Care afdelingen (ICU) in Nederland en de Nederlandse Antillen: Sint Maarten, Aruba en Bonaire. Sinds 2010 ben ik ook gespecialiseerd als cosmetisch arts. En gelukkig start ik op vrijdag 17 juni met de injectable behandelingen bij Huid & Laser Kliniek Delft.

Een flinke cv; is dat ook iets waar je bewust aan blijft werken?

Jazeker, ik wil me altijd blijven ontwikkelen. Sterker nog, ik ben ook KNMG gevisiteerd en over 2 weken krijg ik daar de beoordeling van. Cosmetisch arts KNMG is namelijk sinds 2019 een beschermde titel in Nederland. Deze titel kan een cliënt meteen vertellen welke kliniek werkt met gekwalificeerde mensen. Ik ben gespecialiseerd in injectables, fillers en draadlift behandelingen. Ook hierin blijf ik mij continue in bijscholen.

Wist je altijd al dat je cosmetisch arts wilde worden?

Kijk, ik heb een kloppend hart voor de acute geneeskunde. Cosmetisch arts en acute geneeskunde lijken natuurlijk twee uitersten, maar door mijn brede werkervaring in deze twee vakgebieden ben ik altijd op de hoogte qua medische kennis en ken ik de breedte van het spectrum wat betreft alle cosmetische technieken. En juist die combinatie wakkerde een behoefte aan om, met mijn medische kennis gecombineerd met cosmetische technieken, b.v. asymmetrie door gezichtsverlammingen en/of (milde) littekens, te corrigeren tot een natuurlijk resultaat.

 

Een goede cosmetische behandeling maakt mensen gelukkiger en zelfverzekerder.

 

Wat maakt het beroep van cosmetisch arts belangrijk voor jou?

Een goede cosmetische behandeling maakt mensen gelukkiger en zelfverzekerder. Daarbij kan ik ook mensen met verlammingen en aangezicht trauma symmetrischer maken en daardoor kan het leven net een beetje mooier zijn. Het technische gedeelte van het vak vind ik natuurlijk ook erg interessant en kan ik echt uren over praten, maar daar zal ik dit blog niet voor gebruiken haha!

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukst vind ik om samen met de cliënt een concreet en helder plan te maken voor een mooie natuurlijke behandeling. Zo werken we samen aan een goed resultaat dat kan worden omschreven als ‘mooi’ en ‘natuurlijk’. Een resultaat dat past bij jouw natuurlijke look en dat zorgt ervoor dat jij weer helemaal zelfverzekerd de deur uitstapt bij Huid & Laser Kliniek Delft.

Wat kunnen de toekomstige cliënten van jou verwachten? 

Ik zal altijd met je meedenken, voorzie je van eerlijk advies en lever te allen tijde een professionele en goede behandeling. Bij mij gaan mensen na een goede behandeling met een goed gevoel naar huis. Ze zitten weer lekker in hun vel. Elk individu, in elke situatie, voelt zich sterker, gezonder en gelukkiger als hij of zij zich mooi en daardoor prettig voelt. En ik ben ervan overtuigd dat het mooiste wat je kunt zijn; de beste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf is. 

Wil je nog wat kwijt aan de lezers van dit blog?

Ja, dat ik er écht naar uitkijk om vrijdag 17 juni te starten met de injectable behandelingen bij Huid & Laser Kliniek Delft. Een fijne kliniek met prettige en professionele mensen, zoals mijn collega Cherelle Sieh. Dus weet je: maak gerust een keer een afspraak voor een gratis consultgesprek. Dan kunnen we samen rustig de mogelijkheden verkennen.

Auteur

Merel - Cosmetisch arts

Deel deze blog