Blog

Twee zomeracties voor een frisse huid: korting op peelings en productsets

Het is belangrijk om ook in de zomer je huid de beste en meest geschikte verzorging te geven. Daarom bieden we bij Huid & Laser Kliniek Delft ook peelings aan die in de zomer uitgevoerd kunnen worden. En het leuke? In de maand augustus krijg je 15% korting op de ideale combinatiepeeling en ook nog eens 10% korting op bijbehorende productsets. Deze acties sluiten perfect op elkaar aan, maar je kunt ze natuurlijk ook los van elkaar gebruiken. Ik leg je graag uit hoe deze leuke zomeractie precies werkt.

De combinatiepeeling: 15 % korting

In de maand augustus krijg je dus 15% korting op de combinatiebehandeling van een milde peeling, gevolgd door de TCA 12% peeling. Daarmee kost de peeling combinatie geen €230 maar nog maar €195,50. Dit is de perfecte combinatie aan peelings om jouw huid een super boost te geven. Zo verwijder je namelijk de dode huidcellen én ga je huidveroudering tegen. Bovendien worden pigmentvlekken en fijne lijntjes aangepakt en wordt de algehele huidverbetering gestimuleerd.


Hoe gaat het in zijn werk: 

 1. Maak een afspraak voor een milde peeling (of een consult hiervoor) 
 2. Benoem tijdens het maken van de afspraak dat je graag mee wil doen aan de actie. De huidtherapeut weet dan precies voor welke behandeling jij komt.
 3. Het totaalbedrag van de twee behandelingen (minus de 15% korting) dient bij de eerste behandeling afgerekend te worden.
 4. Beide peelings duren 30 minuten en vallen in de maand augustus of september.
 5. De eerste peeling is een milde peeling en de tweede behandeling is een middeldiepe peeling.
 6. De tweede peeling kan 3 weken na de eerste behandeling worden uitgevoerd.
 7. Wanneer jenog niet eerder een consult voor chemische peelings hebt laten uitvoeren, voeren we eerst een consult uit voordat we gaan behandelen, 


Verschillende productsets: 10% korting

Met onze samengestelde productsets van Dermaceutic bereid jij je huid optimaal voor op de peelings en ben je zeker van de beste naverzorging. Je helpt met deze producten al met het verwijderen van de dode huidcellen, waardoor de peelings dieper de huid in kunnen dringen. Ideaal dus voor een nog beter resultaat. Met de productsets zorg je ook weer voor de juiste nazorg inclusief zonbescherming. De korting op de 21-day Expert Care productsets geldt overigens ook wanneer je geen gebruik maakt van de actie voor de combinatiepeelings. Deze kleinere verpakkingen van Dermaceutic zijn ook meteen ideaal om mee te nemen op vakantie. In de handige etui zit een reiniger, een dag-, een nacht- en een zonnebrand- of nabehandelingscrème.


Hoe gaat het in zijn werk: 

 1. Krijg in de maanden juli & augustus 10% korting op de 21-day Expert Care sets. Nu van € 62,- voor € 55,80
 2. Je kunt kiezen uit 3 verschillende productsets.
 3. Replenish > Ideaal voor in combinatie met de 2 peelings uit de actie.
 4. Rejuvenate > Superfijn setje voor in je koffer naar de zon.
 5. Brighten > Voor een antioxidant boost en de juiste zonbescherming.

Auteur

Tessa - Huidtherapeut

Deel deze blog