Blog

Onze 4 favoriete varianten op standaard anti-zonnebrand producten

Je wilt je huid het liefst jaarrond heel goed beschermen tegen de zon! Maar standaard anti zonnebrand producten zijn vaak niet erg goed voor de huid en hebben bovendien vervelende bijeffecten. Denk aan: een glimmend gezicht, een vettige huid of vervaagde make-up. Dat snappen de huidtherapeuten in Delft van Huid & Laser Kliniek Delft maar al te goed. Daarom kun je bij onze kliniek ook 4 fantastische varianten aanschaffen. Lees in dit artikel meer over alle voordelen van onze favoriete anti-zonnebrand producten.

Jane Iredale powder me brush SPF 30 in poedervorm - €60,-

Een poedervormige minerale/fysische anti-zonnebrand die de huid met factor 30 beschermt tegen zowel Uv-A als Uv-B stralen. Wat heel fijn is? Door de poedervorm gaat je gezicht niet glimmen. Dit product kan ook nog eens voor elk huidtype ingezet worden en is geschikt voor het gehele lichaam. Hier bovenop heeft het product een ultra zachte borstel, is het vegan, veilig voor koraal en zijn er navullingen beschikbaar om (plastic) verspilling tegen te gaan. Je kunt het product op zichzelf gebruiken, maar ook over andere producten zoals je dagcrème en je make-up.

Tips:

  • gebruik een ‘hydration spray’ om de SPF te fixeren.
  • gebruik de ‘botanical brush spray’ voor een snelle, dagelijkse reiniging van de borstel.

Mesoestetic anti aging facial sun mist - €45,-

Deze mist is voor alle huidtypen geschikt en is erg fijn in gebruik, omdat je deze na je make-up kunt aanbrengen en het geen olieachtig residu achterlaat. Een goede bescherming tegen de zon, zonder je prachtige make-up te vervagen. En zoals de naam al zegt is het een mist welke een fris en lichtgewicht gevoel met een hoge zonbeschermingsfactor geeft. Naast bescherming tegen Uv-A en Uv-B biedt deze mist ook bescherming tegen infraroodstraling (IR) en blauw licht (HEV).

Mesoestetic anti aging body sun mist - €49,-

Deze fijne mist is ideaal voor mensen die op een snelle manier hun zonbescherming opnieuw willen aanbrengen, zonder een vettige laag op de huid te krijgen. Deze mist is voor elk huidtype geschikt en kan op elk moment van de dag gebruikt worden. Ook deze mist biedt bescherming tegen zowel Uv-A en Uv-B, als infraroodstraling (IR) en blauw licht (HEV).

Mesoestetic sun protective repairing stick SPF 100+ - €29,-

Deze stick met een hoge SPF is geschikt voor de oogcontouren, lippen, littekens, hyperpigmentaties en pigmentgevoelige plekken. Naast bescherming tegen Uv-A en Uv-B biedt deze mist ook bescherming tegen infraroodstraling (IR) en blauw licht (HEV). Deze manier van SPF-applicatie haalt een veelvoorkomend probleem weg: het prikken van de antizonnebrandcrème in de ogen. Omdat deze in vaste vorm is en dus minder makkelijk in de ogen druipt (bijv. na transpireren). En, hij past perfect in je hand-, strand- of rugtas.

Auteur

Sanne - Huidtherapeut & frontoffice

Deel deze blog