Cosmetisch arts

Ouder worden is een mooi en natuurlijk proces, maar niet iedereen vindt de tekenen van veroudering prettig. Bij de Huid en Laser kliniek Delft kan je terecht voor cosmetische behandelingen met een natuurlijk resultaat. De mooiste versie van jezelf. Dat is waar cosmetisch arts Irene Veth voor staat. Standaardbehandelingen zijn er niet. Ieder persoon is immers uniek. Alle cosmetische behandelingen hebben als doel je op een natuurlijke manier een mooiere en jeugdigere uitstraling te geven.Op deze website worden de diverse cosmetische behandelingen beschreven en toegelicht. Maar voor welke behandeling je ook kiest, hier gaat altijd een persoonlijk consult aan vooraf.

Dokter Irene

Cosmetisch arts KNMG

Dokter Irene Veth heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Zij heeft gewerkt binnen de plastische en reconstructieve chirurgie in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven en in het Bronovo ziekenhuis in Rotterdam. Daarnaast heeft ze ook enkele jaren in de ouderenzorg haar diensten verleend.

Irene is sinds 2017 zich gaan specialiseren als cosmetisch arts. Zij heeft voor de opleiding meerdere cursussen gevolgd en ze gaat jaarlijks naar diverse congressen om bij te leren over de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Haar handelsmerk is een mooi en natuurlijk resultaat. Een goed consult begint bij de juiste voorlichting en preventief advies over huidverbetering.

Per oktober 2021 is dokter Irene cosmetisch arts KNMG. Zo weten alle cliënten bij Huid & Laser Kliniek Delft dat ze speciaal opgeleid is. Ook sluit het aan op de missie van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) om met dit keurmerk bekwame cosmetisch artsen een beschermde kwalificatie te bieden. Dokter Irene is één van 180 artsen in Nederland met deze titel.

Vrijblijvend consult

Behandelingen door onze cosmetish arts

Een behandeling voor een natuurlijke uitstraling. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in met de cosmetisch arts van Huid & Laser Kliniek Delft.

Ons aanbod

Irene Veth - Cosmetisch arts
Over Irene

Behandelvideo

Resultaten

    Zij gingen je voor...

    Irene is heel professioneel. Werkt zeer overwogen, rustig en zal zeker geen behandeling verrichten waar zijzelf niet achter staat.

    Lees meer reviews op Feedback Company