Ons team

Voor ons team sta jij altijd centraal. Wij willen namelijk dat jij je gehoord en gezien voelt. Daarom bespreken we altijd alle opties met je en kun je dus te allen tijde zelf voor een behandeling kiezen. Als we elders een betere behandeling weten, zullen we je dat natuurlijk ook vertellen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is, een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan. We stellen ons hieronder graag persoonlijk aan je voor.

Tessa - Huidtherapeut / eigenaresse
Irene - Cosmetisch arts KNMG
Jitty - Front en backoffice
Sharon - Huidtherapeut
Sanne - Huidtherapeut
Mieke - Pedicure
Bo - Huidtherapeut i.o. & frontoffice
Fanja - Frontoffice
Debby - Huidtherapeut
Zoe - Huidtherapeut

Tessa Rast - van Paassen

Paramedisch huidtherapeut / eigenaresse

Tessa is gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut. Na het afronden van de 4-jarige HBO-opleiding in Utrecht heeft ze veel werkervaring opgedaan binnen de oedeemtherapie, wondzorg en oncologische zorg. Na het volgen van de post-HBO licht- en lasertherapie werd haar interesse voor huidverbetering met behulp van lasers steeds groter.

“Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt”

Registratie nummers:
KP register = 19913790488
NVH vereniging = 502668
AGB code = 90043969

Irene Veth

Cosmetisch arts

Irene Veth heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Zij heeft gewerkt binnen de plastische chirurgie, chirurgie en ouderenzorg. Irene is inmiddels sinds 2017 werkzaam als cosmetisch arts. Irene is zowel specialist in behandeling met injectables maar ook kun je bij haar terecht voor kleine plastisch chirurgische ingrepen. Haar handelsmerk is een mooi en natuurlijk resultaat met persoonlijke aandacht.

Ze is aangesloten bij: European College of Aesthetic Medicine & Surgery, de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zij gaat regelmatig voor congressen en trainingen naar het buitenland zoals FACE Londen, IMCAS Parijs, Dalvi Humzah Anatomy course en de blepharoplasty and facelifting course in Cork.

Dokter Irene is cosmetisch arts KNMG geregistreerd. Zo weten alle cliënten bij Huid en Laser Kliniek Delft dat ze speciaal opgeleid is. Ook sluit het aan op de missie van de NVCG om met dit keurmerk bekwame cosmetisch artsen een beschermde kwalificatie te bieden. Dokter Irene is één van 180 artsen in Nederland met deze titel.

Irene Veth, arts BIG-registratienummer: 39918852201

Jitty Kouwenhoven

Front / backoffice

De cliënten met een glimlach de deur uit laten gaan en zorgen dat alles op rolletjes verloopt voor de schermen is waar ik elke dag voor sta bij de huid en laser kliniek Delft.

Sinds september 2019 ben ik werkzaam in de functie van frontofficemedewerker. Bij binnenkomst word je steevast vriendelijk begroet en ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en het realiseren van de afspraken. 

Los van deze leuke baan ben ik moeder van twee kinderen en woonachtig in Den Hoorn.

Afgelopen jaren ben ik bij diverse medische bedrijven werkzaam geweest. Deze leerzame periode is een mooie aanvulling geweest en komt zeer goed van pas bij mijn huidige werkzaamheden. De korte lijntjes met de cliënten, deze mooie leerzame branche en het gezellige, hechte team maakt dat ik hier op mijn plek ben. Tot ziens!

Sharon Mosterd

Paramedisch huidtherapeut

‘Aan het begin van de puberteit kreeg ik net als vele anderen last van de huidaandoening acne, vanaf toen is mijn interesse in de huid ontstaan. Eerst heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en hier heb toen ik al veel kennis op mogen doen over de gezonde huid. De opleiding huidtherapie was voor mij dan ook een logische vervolgstap om op die manier meer te leren over de aangedane huid. Ik heb geleerd dat geen één huid hetzelfde is en dat met de techniek en producten van tegenwoordig veel huidproblemen gemakkelijk en vaak pijnloos verholpen kunnen worden. Daarnaast weet ik uit eigen ervaring hoeveel invloed een huidprobleem kan hebben op je psychische gesteldheid. Ik vind het mooi dat wij als huidtherapeuten met de juiste behandeling deze huidproblemen kunnen behandelen en daarmee vaak klachten zoals bijvoorbeeld onzekerheid en schaamte kunnen verminderen. Tijdens onze eerste kennismaking zullen we doormiddel van een gesprek jouw hulpvraag en wensen bespreken, op basis hiervan stellen we gezamenlijk een behandelplan op. Het belangrijkste vind ik dat jij je op je gemak voelt gedurende het behandeltraject’.

Registratie nummers:

 • KP register = 39105247188
 • NVH vereniging = 520382
 • AGB code = 90108592

Sanne de Jonge

Paramedisch huidtherapeut

Mijn naam is Sanne de Jonge, paramedisch huidtherapeut en ik kom het team van Huid & Laserkliniek Delft versterken. Wat ik zo leuk vind aan mijn beroep, is dat het continu in ontwikkeling is. Er wordt tot op het heden enorm veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het behandelen van bepaalde huidproblemen en naar de werking van dit complexe orgaan. Als huidtherapeut ben je nooit uitgeleerd en dat maakt dat het werk uitdagend blijft. Dit vind ik belangrijk, omdat je hierdoor altijd kritisch blijft om te streven naar nóg betere resultaten.

Registratie nummer:

 • KP register = 39105184788
 • NVH vereniging = 520649
 • AGB code = 90108591

Bo van der Loo

Frontoffice medewerker & huidtherapeut i.o.

"Misschien hebben we elkaar al ontmoet tijdens mijn stage van november 2020 tot februari 2021. Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Bo van der Loo. Ik ben 5 jaar geleden afgestudeerd als allround schoonheidsspecialist en in september 2021 begin ik aan mijn laatste jaar van de hbo-opleiding tot huidtherapeut. Ik voelde mij al snel thuis bij Huid & Laserkliniek Delft, dus toen ik de kans kreeg om het team te versterken, greep ik die meteen aan. In eerste instantie werk ik samen met Jitty in de frontoffice. Later zul je me ook in de behandelruimtes tegenkomen. Naast mijn studie en werk, sta ik soms voor de camera als model en kan ik enorm genieten van zonnige dagen aan het strand. Ook reis ik samen met mijn vriend graag richting onze families in Limburg. Hier ben ik opgegroeid, dus je zult me waarschijnlijk snel herkennen aan mijn leuke accent. Ik hoop je snel te ontmoeten."

Fanja Redelaar

Frontoffice medewerker

Vanaf oktober 2021 ben ik parttime werkzaam bij Huid & Laserkliniek Delft als frontoffice medewerker. Met mijn ervaring als receptioniste doe ik elke dag mijn best de klant tevreden te houden en de bedrijfsprocessen zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Mijn doel is dat elke klant zich gezien en gehoord voelt en een optimale ervaring heeft bij Huid en Laserkliniek Delft. 

Afgelopen jaren ben ik een paar keer in contact gekomen met laser behandelingen. Dit heeft mij erg enthousiast gemaakt over de verschillende technieken die er tegenwoordig zijn om de huid te verbeteren en mensen mooier te maken. Van jongs af aan heb ik al veel interesse in uiterlijke verzorging en gezondheid, dat heeft mij gemotiveerd een opleiding tot diëtiste af te ronden. Na een aantal jaar als diëtist gewerkt te hebben, heb ik de keuze gemaakt een ander carrièrepad in te slaan. Met mijn ondersteunende karakter ben ik helemaal op mijn plek als frontoffice medewerker, en vind ik het erg leuk en leerzaam om bij Huid en Laserkliniek Delft te doen waar ik goed in ben. 

Debby Sonneveld

Huidtherapeut

Mijn naam is Debby en binnenkort zal ik het team van Huid & Laserkliniek Delft komen versterken. Uiterlijke verzorging is iets waar ik mij altijd in heb geïnteresseerd. Na de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste zocht ik naar meer verdieping en wilde ik graag mijn kennis over de huid uitbreiden. Zo kwam ik uit bij de opleiding tot huidtherapeute. Het leuke aan het vak vind ik het helpen van cliënten bij verschillende huidproblemen en hen te begeleiden tijdens de weg naar een gezonde huid. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de kliniek!

Registratie nummer: 

 • KP register = 39106290588
 • AGB code = 90111750

Zoë Chatzakis

Paramedisch huidtherapeut

Mijn naam is Zoë Chatzakis, paramedisch huidtherapeut en vanaf eind januari 2022 zal ik het team komen versterken. Wellicht voor sommige van jullie een bekend gezicht, ik heb namelijk ook mijn afstudeerstage bij Huid & Laserkliniek Delft mogen lopen. Daarnaast heb ik gedurende mijn loopbaan ervaring opgedaan bij een huisartsenpraktijk en in verschillende ziekenhuizen. 

Mensen omschrijven mij als een vriendelijk, geduldig en lief persoon. Ik vind het dan ook belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Wat ik zo leuk vind aan het beroep huidtherapie is dat het heel divers en constant in ontwikkeling is, iedere patiënt is anders en heeft een andere hulpvraag. Het geeft mij dan ook veel voldoening om samen een behandelplan op te stellen en deze uit te voeren, zodat we tot het beste eindresultaat komen en je weer met een glimlach de deur uitgaat. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de kliniek!

Registratie nummer:

 • KP-nummer: 39106231188
 • AGB: 90111885
 • NVH: 520535

Mieke van Paassen

Pedicure

Mieke is pedicure en behandelt de meest voorkomende klachten aan voeten, zoals likdoorns, kloven, overmatige eeltvorming, ingegroeide nagels en mycose (schimmel- of kalknagels). Tijdens de behandeling zorgt Mieke voor een ontspannen sfeer en geeft ze je graag voorlichting en advies over steunzolen bij een afwijkende stand van je voeten. 

“Het woord pedicure heeft in onze moderne tijd misschien een stoffig imago, maar chagrijnige voeten zijn van alle tijden. Zijn voor jouw gevoel je voeten niet het mooiste onderdeel van je lijf? Schaam je er niet voor, maar bedenk, zoveel mensen zoveel voeten. En ik heb er al heel veel gezien. Omdat ik zelf last heb van droge voeten, smeer ik ze iedere avond in met een balsem die het vochtpercentage op peil houdt. Doordat ik veel wandel, jog en sport heb ik veel synthetisch schoeisel aan, waardoor mijn voeten transpireren. Hierdoor ben ik gevoelig voor (zwemmers)eczeem. Ik gebruik een spray die mijn huid mooi egaal houdt en sterker maakt. Ook ga ik geregeld naar een pedicure. En geloof het of niet, de eerste keer had ik ook even een moeilijk momentje om mijn voeten te laten behandelen door een ‘vreemde’. Dit drempeltje is er al lang niet meer. Ik ervaar de behandeling altijd als positief. Zeker als je met klachten binnenkomt en zonder klachten weer de deur uit gaat. Dat is ook mijn opzet. Ik geef mensen graag in een ontspannen en relaxte sfeer een voetverzorgende behandeling. Even een rustpuntje in een vaak stressvolle tijd. Ik wil ze blij maken met voeten die weer lekker lopen.”

Lid van ProVoet