Ons team

Voor ons team sta jij altijd centraal. Wij willen namelijk dat jij je gehoord en gezien voelt. Daarom bespreken we altijd alle opties met je en kun je dus te allen tijde zelf voor een behandeling kiezen. Als we elders een betere behandeling weten, zullen we je dat natuurlijk ook vertellen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is, een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan. We stellen ons hieronder graag persoonlijk aan je voor.

Tessa - Huidtherapeut / eigenaresse
Merel - Cosmetisch arts
Sharon - Huidtherapeut
Sanne - Huidtherapeut & frontoffice
Bo - Huidtherapeut & front- en backoffice
Zoë - Huidtherapeut
Fenne - Huidtherapeut & frontoffice
Cherelle - Frontoffice
Mieke - Pedicure

Tessa Rast - van Paassen

Paramedisch huidtherapeut / eigenaresse

Tessa is gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut. Na het afronden van de 4-jarige HBO-opleiding in Utrecht heeft ze veel werkervaring opgedaan binnen de oedeemtherapie, wondzorg en oncologische zorg. Na het volgen van de post-HBO licht- en lasertherapie werd haar interesse voor huidverbetering met behulp van lasers steeds groter. Inmiddels werkt Tessa met veel enthousiasme al 12 jaar met lasers. Jaarlijks woont ze veel congressen en curssen bij op het gebied van huidverbetering en is ze lid van de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association).

“Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt”

Registratie nummers:
KP register = 19913790488
NVH vereniging = 502668
AGB code = 90043969

Sharon Mosterd

Paramedisch huidtherapeut

‘Aan het begin van de puberteit kreeg ik net als vele anderen last van de huidaandoening acne, vanaf toen is mijn interesse in de huid ontstaan. Eerst heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en hier heb toen ik al veel kennis op mogen doen over de gezonde huid. De opleiding huidtherapie was voor mij dan ook een logische vervolgstap om op die manier meer te leren over de aangedane huid. Ik heb geleerd dat geen één huid hetzelfde is en dat met de techniek en producten van tegenwoordig veel huidproblemen gemakkelijk en vaak pijnloos verholpen kunnen worden. Daarnaast weet ik uit eigen ervaring hoeveel invloed een huidprobleem kan hebben op je psychische gesteldheid. Ik vind het mooi dat wij als huidtherapeuten met de juiste behandeling deze huidproblemen kunnen behandelen en daarmee vaak klachten zoals bijvoorbeeld onzekerheid en schaamte kunnen verminderen. Tijdens onze eerste kennismaking zullen we doormiddel van een gesprek jouw hulpvraag en wensen bespreken, op basis hiervan stellen we gezamenlijk een behandelplan op. Het belangrijkste vind ik dat jij je op je gemak voelt gedurende het behandeltraject’.

Registratie nummers:

  • KP register = 39105247188
  • NVH vereniging = 520382
  • AGB code = 90108592

Sanne de Jonge

Paramedisch huidtherapeut & frontoffice

Mijn naam is Sanne de Jonge, paramedisch huidtherapeut en ik kom het team van Huid & Laserkliniek Delft versterken. Wat ik zo leuk vind aan mijn beroep, is dat het continu in ontwikkeling is. Er wordt tot op het heden enorm veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het behandelen van bepaalde huidproblemen en naar de werking van dit complexe orgaan. Als huidtherapeut ben je nooit uitgeleerd en dat maakt dat het werk uitdagend blijft. Dit vind ik belangrijk, omdat je hierdoor altijd kritisch blijft om te streven naar nóg betere resultaten.

Registratie nummer:

  • KP register = 39105184788
  • NVH vereniging = 520649
  • AGB code = 90108591

Bo van der Loo

Paramedisch huidtherapeut & front- en backoffice

"Misschien hebben we elkaar al ontmoet tijdens mijn stage van november 2020 tot februari 2021. Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Bo van der Loo. Ik ben 5 jaar geleden afgestudeerd als allround schoonheidsspecialist en in september 2021 begin ik aan mijn laatste jaar van de hbo-opleiding tot huidtherapeut. Ik voelde mij al snel thuis bij Huid & Laserkliniek Delft, dus toen ik de kans kreeg om het team te versterken, greep ik die meteen aan. In eerste instantie werk ik samen met Jitty in de frontoffice. Later zul je me ook in de behandelruimtes tegenkomen. Naast mijn studie en werk, sta ik soms voor de camera als model en kan ik enorm genieten van zonnige dagen aan het strand. Ook reis ik samen met mijn vriend graag richting onze families in Limburg. Hier ben ik opgegroeid, dus je zult me waarschijnlijk snel herkennen aan mijn leuke accent. Ik hoop je snel te ontmoeten."

Zoë Chatzakis

Paramedisch huidtherapeut

Mijn naam is Zoë Chatzakis, paramedisch huidtherapeut en vanaf eind januari 2022 zal ik het team komen versterken. Wellicht voor sommige van jullie een bekend gezicht, ik heb namelijk ook mijn afstudeerstage bij Huid & Laserkliniek Delft mogen lopen. Daarnaast heb ik gedurende mijn loopbaan ervaring opgedaan bij een huisartsenpraktijk en in verschillende ziekenhuizen. 

Mensen omschrijven mij als een vriendelijk, geduldig en lief persoon. Ik vind het dan ook belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Wat ik zo leuk vind aan het beroep huidtherapie is dat het heel divers en constant in ontwikkeling is, iedere patiënt is anders en heeft een andere hulpvraag. Het geeft mij dan ook veel voldoening om samen een behandelplan op te stellen en deze uit te voeren, zodat we tot het beste eindresultaat komen en je weer met een glimlach de deur uitgaat. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de kliniek!

Registratie nummer:

  • KP-nummer: 39106231188
  • AGB: 90111885
  • NVH: 520535

Fenne Plug

Paramedisch huidtherapeut & frontoffice

Mieke van Paassen

Pedicure

Mieke is pedicure en behandelt de meest voorkomende klachten aan voeten, zoals likdoorns, kloven, overmatige eeltvorming, ingegroeide nagels en mycose (schimmel- of kalknagels). Tijdens de behandeling zorgt Mieke voor een ontspannen sfeer en geeft ze je graag voorlichting en advies over steunzolen bij een afwijkende stand van je voeten. 

Lid van ProVoet

Merel Eefting

Cosmetisch arts

Ik ben Merel Isa Eefting, 42 jaar en voor mij begint het allemaal bij de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Na het voltooien van de studie Geneeskunde, ben ik jarenlang werkzaam geweest op diverse Spoedeisende hulp- (SEH) en Intensive Care afdelingen (ICU) in Nederland en de Nederlandse Antillen: Sint Maarten, Aruba en Bonaire. Sinds 2010 ben ik ook gespecialiseerd als cosmetisch arts. Mijn specialisme zijn de injectables, fillers en draadlift behandelingen. 

Big-registratie: 89909736201

Lid van de NVCG (Nederlandse vereniging van cosmetisch artsen)

KNMG geregisteerd

Cherelle Sieh

Frontoffice

Na het afronden van een HBO-opleiding communicatie heeft Cherelle in veel soorten branches gewerkt. Bij Huid & Laser Kliniek Delft voelt het als thuiskomen. Het interessante vakgebied, de fijne collega’s en de frontoffice functie passen precies bij haar.