fillers

 

Fillers, injectables, Huid en laserkliniek Delft

Is je gezicht minder vol en veerkrachtig of stoor je je aan bepaalde rimpels en lijntjes? Dan kunnen fillers zorgen voor weer een frisse uitstraling. Bij Huid & Laserkliniek Delft werken we alleen maar met tijdelijke fillers. Die zijn 100% veilig en gemaakt door een erkende medische fabrikant.

 

drs. Maikel Scheer | cosmetisch arts

 

Over Maikel

Stel uw vraag

Cosmetisch arts
Locatie, Huid en laserkliniek Delft
e-mail, Huid en laserkliniek Delft
Telefoonnummer, Huid en laserkliniek Delft

Huid & Laser kliniek Delft

Nassaulaan 155

2628 GE  Delft

015 - 888 13 11

© 2018 HUID & LASER KLINIEK DELFT

Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Privacybeleid

Cosmetisch arts
Logo Huid en Laser kliniek Delft
Fillers, injectables, Huid en laserkliniek Delft
Cosmetisch arts

fillers

 

 

Cosmetisch arts

drs. Maikel Scheer | cosmetisch arts

 

Over Maikel

Stel uw vraag

 

INFO

 

De fillers die in onze kliniek worden gebruikt, zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die goed herkend wordt door het lichaam en later weer op een natuurlijke manier wordt afgebroken. In het verouderingsproces neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam steeds meer af. Het heeft een sterk vochtbindende eigenschap en zorg voor volume in de huid. Door het verlies van hyaluronzuur in onze huid krijgt ons gezicht in de loop der jaren steeds meer rimpels en plooien.

 

Fillers injectables Botox

 

Bij Huid & Laserkliniek Delft zetten we fillers in voor het opvullen van:

 • De neuslippenplooi
 • Wangen en jukbeenderen
 • Rimpels op de bovenlip
 • Marionetlijnen / mondhoeken
 • Lippen

 

De behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren cosmetisch en orthomoleculair arts Drs. Maikel Scheer.

 

 

WERKWIJZE

 

In onze kliniek ligt de focus op het verkrijgen van een natuurlijke uitstraling. Met persoonlijke aandacht wordt jouw vraag nauwkeurig besproken en bekeken. Je krijgt uitleg over de werking van fillers en wat we hiermee tijdelijk kunnen bereiken. Het resultaat is dan ook nooit blijvend en de stoffen verdwijnen na ongeveer 1 jaar uit je lichaam.

 

De behandeling met tijdelijke fillers is zeer veilig en van goede kwaliteit. De fillers die negatief in de media komen zijn vrijwel allemaal veroorzaakt door permanente fillers zoals bijvoorbeeld Dermalive en Bio-alcamid. Deze fillers zijn tegenwoordig ten strengste verboden.

 

Heb je last hebt van een sterke frons rimpel, kraaienpootjes of rimpels op het voorhoofd, bekijk dan onze mogelijkheden op de pagina injectables.

 

 

INTAKE

 

Tijdens een gratis intakegesprek van circa 30 minuten bekijken we je huid en bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Aan bod komen onder meer welke behandeling je eerder hebt gehad, hoe je je huid verzorgt en welke producten en/of medicijnen je gebruikt. Op basis hiervan maken we een plan op maat. Soms kun je na het intakegesprek meteen al behandeld worden

 

 

BEHANDELING

 

Voorafgaand aan de behandeling worden er, indien nodig, foto’s gemaakt van je huid. Drs. Maikel Scheer werkt uitsluitend met gerenommeerde merken, zoals Aliaxin.

 

De behandeling duurt kort en is goed te ondergaan. Met een heel klein naaldje wordt de gel in je huid geïnjecteerd. Direct na de behandeling kan er een zwelling en wat roodheid ontstaan. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur. Bij sommige mensen ontstaat er een klein blauw plekje. Die verdwijnt meestal binnen 2-7 dagen. Na ongeveer 2 weken is het gewenste effect het meest optimaal.

 

Complicaties komen zelden voor. In Huid & Laserkliniek Delft werken we uitsluitend met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke fillers, die gemaakt zijn door een erkend medische fabrikant. Toch bestaat er een kans op de vorming van een knobbeltje, infectie of een allergische reactie. In dat geval kunnen de hyaluronzuur fillers worden opgelost met hyaluronidase.

 

 

AANTAL BEHANDELINGEN

 

Het effect van een filler houdt gemiddeld 6-12 maanden aan. Een vervolgbehandeling na ongeveer 1 jaar is wel aan te raden voor een blijvender resultaat. Onze cosmetisch arts ziet je graag terug voor een controle.

 

Na elke behandeling met een filler houdt het gewenste effect steeds langer aan. De interval tussen een volgende behandeling kan steeds langer en langer worden.

 

 

RICHTLIJNEN

 

Richtlijnen vooraf

 • Als je bloedverdunners gebruikt, moet je dit melden tijdens het consult.

 

Richtlijnen na de behandeling

 • Direct na een behandeling adviseren wij het gebied niet te koelen.
 • Een blauw plekje mag je met make-up camoufleren.
 • Tot 4 uur na de behandeling is het niet toegestaan om te gaan liggen of slapen.
 • Op de dag van de behandeling kun je beter geen alcohol drinken.
 • Bloeddruk verhogende activiteiten, zoals sporten en tillen waarbij druk op je hoofd komt, kun je tot 48 uur na een behandeling beter vermijden.
 • Tot 48 uur na de behandeling geen sauna bezoeken.
 • De huid mag tot een week na de behandeling niet gemasseerd worden.
 • Peelings en laserbehandelingen mogen niet op dezelfde dag worden uitgevoerd. Twee weken na een behandeling met fillers mag je deze behandelingen weer ondergaan.
 • Mocht zich na de behandeling onverhoopt een complicatie voordoen waar je vragen over hebt, dan kun je ons altijd bereiken.

 

Tel: 015 888 13 11

e-mail: info@huidenlaser.nl

WhatsApp: 06 486 913 02

 

Drs. Maikel Scheer

Tel: 070 - 323 85 52

e-mail: info@maikelscheer.nl

 

 

tarieven

 

0,5 ml Hyaluronzuur

€ 250

 

1 ml Hyaluronzuur

€ 395

 

2 ml Hyaluronzuur

€ 690

 

3 ml Hyaluronzuur

€ 985

 

4 ml Hyaluronzuur        

€ 1.280

 

 

Terug naar boven

 

Fillers, injectables, Huid en laserkliniek Delft

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts

Fillers, injectables, Huid en laserkliniek Delft

Cosmetisch arts

Fillers, injectables, Huid en laserkliniek Delft

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts

Fillers injectables Botox