huidverbetering

Laserbehandeling, Huid en laserkliniek Delft Laserbehandeling

 

 

Huidverbetering door operatie of laserbehandeling is in vele vormen mogelijk. Wat het beste bij jou past en het meeste resultaat geeft, hangt af van je wensen en de mogelijkheden. Bij Huid & Laserkliniek Delft zijn we gespecialiseerd in verschillende methodes en behandelingen.

 

Huidverbetering, Huid en laserkliniek Delft
Locatie, Huid en laserkliniek Delft
e-mail, Huid en laserkliniek Delft
Telefoonnummer, Huid en laserkliniek Delft

Huid & Laser kliniek Delft

Nassaulaan 155

2628 GE  Delft

015 - 888 13 11

© 2018 HUID & LASER KLINIEK DELFT

Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Privacybeleid

Logo Huid en Laser kliniek Delft

INFO

 

De naam fractional laser geeft aan dat de laser steeds maar een fractie van de huid per keer behandelt. Door niet de hele bovenste huidlaag te beschadigen, is de herstelperiode veel korter. Een groot voordeel ten opzichte van de vroeger veelgebruikte methode, waarbij lasers de hele bovenste huidlaag weghaalden, waardoor het risico op bijwerkingen veel groter was.

 

ResurfX erbium glass laser

 

Bij ons in de kliniek

De fractional laser is de nieuwste en meest geavanceerde laserbehandeling op het gebied van huidverjonging. Bij ons in de kliniek werkt de ResurFx laser met een gekoelde laserkop en kan je hele gezicht zonder korstvorming binnen 30 minuten behandelen. De laser zorgt voor huidvernieuwing in de diepere huidlagen. Het stimuleert het collageen en de elastinevezels die de huid en het bindweefsel stevig houden. De huid wordt gladder, fijne lijntjes vervagen en diepe rimpels verzachten.

 

De Fractional ResurFx laser / Erbium:Glass laser (1540 nm) is geschikt voor:

 • Alle huidtypes
 • Rimpels en fijne lijntjes / huidverjonging
 • Acne-littekens
 • Littekens
 • Grove poriën
 • Striae
 • Pigment en couperose

 

Voordelen:

 • De fractional laser dringt zeer diep de huid in en brengt gefractioneerd schade aan met behulp van warmte. Daarna is een puntjespatroon zichtbaar, die geen korstjes achterlaat.
 • De zwelling en roodheid zijn na enkele uren tot dagen verdwenen en kunnen gemakkelijk gecamoufleerd worden.
 • De kans op complicaties is nihil.
 • De fractional laser stimuleert de huidcellen op een natuurlijke manier tot het aanmaken van nieuwe fibroblasten. Dit zorgt voor meer collageenproductie. Meer collageen betekent meer volume in de huid.
 • De behandelkop is goed gekoeld en voelt aangenaam op de huid.
 • De laser werkt zeer krachtig en geeft in 1 behandeling een 10x beter effect dan microneedling, MTS roller, microdermabrasie of een milde peeling.

 

Voordat je een operatie of laserbehandeling overweegt, is het belangrijk om jezelf af te vragen: ‘Wat zijn precies mijn wensen, hoe snel wil ik iets bereiken, en is dat op deze manier mogelijk?’ Lees je daarom goed in. Tijdens een (online) consult geven we je graag een persoonlijk advies en beantwoorden we je vragen.

 

Graag lichten we enkele nadelen van andere behandeling voor huidverbetering toe. Deze onderstaande behandelingen worden niet bij ons in de kliniek uitgevoerd.

 

Fractional CO2 laser

Het is een nadeel dat deze methode zeer pijnlijk is en er een groot risico is op complicaties zoals bijvoorbeeld pigmentverschuiving door o.a. de hitte reactie. De behandeling is alleen bij blanke huidtypes mogelijk (huidtype 1 en 2) en geeft korstvorming op de huid welke een week lang zichtbaar blijven.

 

Fractional Erbium:Yag laser

Deze behandeling is vergelijkbaar met de CO2 laser en de Erbium:Glass laser, alleen werkt deze iets oppervlakkiger. Het nadeel hiervan is dat de laser niet heel diep de huid indringt en dat korstvorming voor complicaties kan zorgen. De behandeling is niet veilig bij donkere huidtypes (huidtype 4, 5 en 6).

 

Operatie d.m.v. facelift of S-lift

Mooi resultaat in huidverstrakking maar een nadeel is een vrij lange herstelperiode (4-6 weken).

 

 

COMBINATIE BEHANDELING

 

Een combinatie van behandelingen geeft vaak het beste resultaat bij huidverjonging. Daarom hebben we bij Huid & Laserkliniek Delft een behandelcombinatie samengesteld die de huid optimaal verbetert. Die bestaat naast de fractional laser uit de volgende behandelingen:

 1. Fillers en injectables
 2. TCA peeling
 3. Pigment en vaatlaser
 4.  Thuisbehandeling

 

Voordeel van deze behandelcombinatie:

 • Zoveel mogelijk eigen huidstimulatie
 • Minimaal zichtbare behandelschade en zeer kort herstel
 • Goed betaalbaar
 • Wetenschappelijk onderbouwd

 

Zeker niet iedereen heeft stap 1 t/m 4 nodig. Je kunt natuurlijk zelf aangeven welke behandeling het beste bij je past. Ook adviseren we je graag. Voor iedereen maken we altijd een behandelplan op maat. Hieronder vind je een uitleg van de 4 verschillende stappen.

 

 

1. De behandeling combineren met fillers en/of injectables

De neuslippenplooi, kraaienpootjes, frons en voorhoofdrimpels zijn met geen enkele laser volledig weg te krijgen. Het mooiste resultaat wordt behaald door de combinatie met een rimpelvuller (fillers) of een spierverslapper

Meer informatie lees je hier onder injectables en Fillers.

 

2. De behandeling combineren met een tca peeling

Wanneer de huid wat dof of vaal is, werkt de combinatie van een fractional laser en een peeling erg goed. Het veilige trichloorazijnzuur wordt in laagjes van 7 of 15% TCA aangebracht op je huid. De huid vertoont 2 dagen na de behandeling een schilfering, die enkele dagen aanhoudt. De oude huid verdwijnt en een frisse nieuwe huidlaag komt tevoorschijn.

 

tca peeling

Peeling

 

3. De behandeling combineren met een pigmentlaser of vaatlaser

Door middel van een laserbehandeling kan de huid eenvoudig van storende pigmentvlekken of couperose worden ontdaan. Niet alleen rimpels zorgen voor een ouder uiterlijk maar juist ook de vlekkerigheid en roodheden maken dat een huid er onrustig uit ziet. Het meest optimale resultaat wordt behaald door dit juist te combineren met elkaar. Lees hier meer over vaatjes en roodheid en pigmentvlekken.

 

4. Thuisbehandeling

Thuis kun je heel veel doen om huidveroudering tegen te gaan. Hoe eerder je begint, hoe meer je daar de vruchten van plukt op latere leeftijd. Wanneer je huid al sterk verouderd is, is het veel moeilijker om dit terug te draaien. Een crème waarin 1% retinol zit verwerkt en een zonnebrandcrème kunnen je hier goed bij helpen. In deze kliniek werken wij met het merk Dermaceutic.

 

 

 

 

 

INTAKE

 

Tijdens een uitgebreid kosteloos intakegesprek van circa 30 minuten bekijken we je huid en bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Aan bod komen onder meer welke behandeling je eerder hebt gehad, hoe je je huid verzorgt en welke producten en/of medicijnen je gebruikt. Op basis hiervan geven we je de eerste tips en adviezen en maken we een plan op maat.

 

 

BEHANDELING

 

Voor de behandeling met de Erbium:Glass / fractional ResurfX laser reinigen we je huid. Over je ogen komt een afsluitende bril. De gekoelde behandelkop wordt daarna op je huid geplaatst. De laserstralen maken loodrecht en parallel aan elkaar minuscule kanaaltjes tot ver in de leerhuid (tweede huidlaag). Rondom de kanaaltjes blijft je huid intact. Dit zorgt ervoor dat je huid in een versneld tempo de beschadigde huid kan herstellen. De huid wordt geheel op natuurlijke wijze gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe huidcellen. Bindweefselcellen (fibroblasten) worden gestimuleerd en nieuw collageen (lijmvorming eiwit) wordt aangemaakt.

 

huidverbetering rimpels

 

Tijdens de behandeling voel je warmte en prikjes in je huid. Het prikkende gevoel is goed te verdragen omdat de laser je huid meteen ook koelt. Je huid wordt rood en de zwelling komt vrijwel direct daarna opzetten. Na de behandeling zal je huid gloeiend en een beetje strak aanvoelen. Deze huidreactie zal in de uren na de behandeling geleidelijk verdwijnen.

 

De dagen na de behandeling kan je huid een lichtrode tot bruine verkleuring hebben. Ook kan je huid licht gaan schilferen. De huidreactie zal verschillen per persoon en per behandellocatie. Zo herstelt je gezicht bijvoorbeeld veel sneller (5-7 dagen) dan je armen (10-15 dagen).

 

resultaat voor en na rimpel behandeling

resultaat voor en na rimpel behandeling

Voor- en na behandeling huidverbetering

 

 

AANTAL BEHANDELINGEN/RICHTLIJNEN

 

Iedere behandeling geeft resultaat, maar meestal zien we het beste effect na 3 tot 5 behandelingen om de 4 tot 6 weken. De collageenstimulatie van de behandeling werkt tot enkele maanden na de laatste behandeling door; dan is het uiteindelijke resultaat pas zichtbaar. Huidvernieuwing is een langdurig proces en met deze aanpak heb je er enkele jaren plezier van. Van eenmalig sporten in de sportschool blijf je ook niet fit en sterk; dit moet je blijven onderhouden.

 

Richtlijnen vooraf

 • De huid mag niet zongebruind zijn op de dag van de behandeling.
 • Zonnebrandcrème SPF30/50 moet regelmatig worden aangebracht, 6 weken voor tot 4 weken na de behandeling.
 • Beharing in het behandelgebied mag kort zijn maar hoeft niet glad afgeschoren te worden.
 • Er mag geen koortslip aanwezig zijn op de dag van de behandeling. De afspraak moet verplaatst worden.

 

Richtlijnen na de behandeling

 • Niet meteen heet douchen en 24 uur niet sporten of de sauna in.
 • Na een laserbehandeling kun je een verzachtende crème gebruiken, bijvoorbeeld van Meditopics (verkrijgbaar in onze kliniek).
 • Gebruik 2 dagen geen irriterende huidverzorging, maar alleen producten zonder parabenen en parfum.
 • Neem contact met ons op als je huid na 3 dagen nog extreem gezwollen, rood, jeukend en branderig voelt.

 

 

TARIEVEN

 

Huidtherapeuten zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Voor behandelingen die huidverjonging geven,  heb je geen verwijzing nodig en kun je direct een afsprak met ons maken. Voor deze cosmetische behandelingen heb je geen recht op vergoeding van je zorgverzekeraar.

 

Waarom kiezen voor een huidtherapeut?

 • Zeer deskundig en betrouwbaar advies
 • Paramedisch en HBO opgeleid
 • Werkend volgens een kwaliteitssysteem
 • Lid van de beroepsvereniging NVH en kwaliteitsregister paramedici
 • BIG geregistreerd en nauw samenwerkingsverband met artsen

 

 

Bovenlip

Losse behandeling € 125,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 325,-

 

Rond de ogen

Losse behandeling € 150,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 400,-

 

Rond de mond

Losse behandeling € 175,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 475,-

 

Gedeelte gelaat

Losse behandeling € 200,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 525,-

 

Hals

Losse behandeling € 200,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 525,-

 

Rond de mond + wangen

Losse behandeling € 250,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 650,-

 

Decolleté

Losse behandeling € 250,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 650,-

 

Gelaat

Losse behandeling € 325,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 850,-

 

Gelaat + hals

Losse behandeling € 375,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 1.000,-

 

Combi gelaat (incl. pigment en couperose)

Losse behandeling € 400,-

Pakketprijs 3 behandelingen € 1.050,-

 

Terug naar boven

 

huidverbetering

Laserbehandeling, Huid en laserkliniek Delft Laserbehandeling

 

ResurfX erbium glass laser

tca peeling

huidverbetering rimpels

resultaat voor en na rimpel behandeling

resultaat voor en na rimpel behandeling

ResurfX erbium glass laser

tca peeling

huidverbetering rimpels

resultaat voor en na rimpel behandeling

resultaat voor en na rimpel behandeling

ResurfX erbium glass laser

tca peeling

huidverbetering rimpels

resultaat voor en na rimpel behandeling

resultaat voor en na rimpel behandeling

ResurfX erbium glass laser

tca peeling

huidverbetering rimpels

resultaat voor en na rimpel behandeling

resultaat voor en na rimpel behandeling

ResurfX erbium glass laser

tca peeling

huidverbetering rimpels

resultaat voor en na rimpel behandeling

resultaat voor en na rimpel behandeling

ResurfX erbium glass laser

tca peeling

huidverbetering rimpels

resultaat voor en na rimpel behandeling

resultaat voor en na rimpel behandeling

ResurfX erbium glass laser

tca peeling

huidverbetering rimpels

resultaat voor en na rimpel behandeling

resultaat voor en na rimpel behandeling