Melding datalek

Bij Huid & Laser Kliniek Delft vinden we het ontzettend belangrijk dat jij je altijd welkom, comfortabel en veilig voelt. Dat je weet dat we discreet met je privacy omgaan. Ik hoop dat je dat ook altijd zo voelt. In het kader daarvan delen wij het onderstaande bericht met je.

Onlangs zijn we er helaas achter gekomen dat er vorige maand door een andere kliniek een mailing is gestuurd naar onze klanten voor promotionele doeleinden voor deze kliniek.


Hier balen we natuurlijk enorm van, vooral omdat we juist veel waarde hechten aan het waarborgen van de privacy van onze cliënten. Daarom hebben we meteen actie ondernomen. We hebben hiervan melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens en hebben juridische hulp ingeschakeld om ervoor te zorgen dat deze kliniek deze gegevens nooit meer kan en zal gebruiken en dat deze kliniek de gegevens permanent zal verwijderen. Na overleg met de Autoriteit Persoonsgegevens hebben wij dit bericht op onze website geplaatst om jullie over deze situatie te informeren. We zullen er alles aan doen om dit professioneel af te handelen en te voorkomen dat dit nogmaals kan gebeuren. Onze welgemeende excuses voor het - mogelijke - ontstane ongemak.


We hopen je hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht, maar snappen ook dat dit bericht wellicht vragen bij je oproept. Neem vooral contact met ons op als dat het geval is.


Team Huid en Laser Kliniek Delft