over ons

 

onze visie

 

Een gezonde huid is een huid die straalt, egaal van kleur is en glad aanvoelt. Je huid is een weerspiegeling van hoe jij je voelt. Je huid kleurt grauw wanneer je vermoeid of ziek bent, je krijgt pukkels van bijvoorbeeld hormoonschommelingen en door roken of teveel zon veroudert je huid veel sneller. Je huid wordt niet alleen maar beter door er een crème op te smeren en daarom vindt Huid & Laserkliniek Delft het belangrijk om naar het geheel te kijken van omstandigheden, voeding en medische factoren.

 

Onze kennis met je delen

Wij willen graag dat je je gehoord en gezien voelt en alle opties met je bespreken. Je kiest te allen tijde zelf voor een behandeling en als we elders een betere behandeling weten, zullen we je altijd doorverwijzen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis van de huid met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan.

 

Weer lekker en met vertrouwen in je vel

Een behandeling gaat vaak snel en voordat je het weet is het voorbij. Het is bijzonder om te zien hoe gemakkelijk de huid zich herstelt en met wat prikkeling van buitenaf zich van binnenuit verbetert. Weer lekker en met vertrouwen in je eigen vel zitten, kan echt. Stel vooral ook je vragen, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

 

 

ONZE WERKWIJZE

 

Bij Huid & Laserkliniek Delft kun je terecht voor verschillende soorten huidtherapie, cosmetische behandelingen met botox en fillers, ooglidcorrectie zonder operatie (plasmage) en pedicure. We proberen je zo goed mogelijk te helpen, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Dat begint met een goede intake. Weten wat er speelt, wat je wensen en klachten zijn en welke behandelingen je al eerder gehad hebt.

 

Moderne laser met 34 functies

In onze kliniek werken we met de M22 laser van Lumenis, een hypermodern en krachtig laser- en IPL-platform, waarmee alleen huidtherapeuten en artsen mogen werken. De laser heeft 4 handstukken, waarmee we 34 (!) verschillende aandoeningen kunnen behandelen. Het apparaat staat in vele ziekenhuizen en we zijn dan ook trots dat wij nu ook vanuit hartje Delft veel mensen ermee kunnen helpen.

 

Precies, selectief en zo klaar

Zo’n laserapparaat kan er best een beetje spannend uitzien. Soms denken mensen dat een laser dwars door je lichaam straalt, maar dat is gelukkig niet zo. Een laser dringt maar een paar mm de huid in en werkt daar heel precies en selectief. Omdat lasers werken met lichtgolven en warmte, kunnen we heel gericht één kleur of plekje behandelen en de omringende huid volledig met rust laten. Een behandeling duurt vaak maar enkele seconden en het enige dat je voelt is een speldenprikje en wat warmte.

 

Privacybeleid

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het opslaan van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. Lees hier meer.

 
ons team

 

Cosmetisch arts
paramedisch huidtherapeute
paramedisch huidtherapeute
Pedicure

drs. Maikel Scheer

cosmetisch arts

Louise Lutke Schipholt

paramedisch huidtherapeute

Tessa Rast - van Paassen paramedisch huidtherapeute/

eigenaresse

 

Mieke van Paassen

 pedicure

Bio

Bio

Bio

Bio

TESSA RAST - VAN PAASSEN

Paramedisch huidtherapeute / eigenaresse

 

Tessa is gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut. Na het afronden van de 4-jarige HBO-opleiding in Utrecht heeft ze veel werkervaring opgedaan binnen de oedeemtherapie, wondzorg en oncologische zorg. Na het volgen van de post-HBO licht- en lasertherapie werd haar interesse voor huidverbetering met behulp van lasers steeds groter. Ze werkte jarenlang als freelance huidtherapeut in meer dan 13 klinieken en praktijken en kent inmiddels alle ins en outs van laserapparatuur. In 2017 besloot ze om Huid & Laserkliniek Delft te openen. Samen met een team dat bestaat uit een cosmetisch arts, pedicure en paramedisch huidtherapeute wil ze mensen helpen om een stralende huid (terug) te krijgen en zich weer lekker in hun vel te voelen.

 

“Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt en wil deze ervaring graag met mensen delen. De behandeling van een klein plekje duurt vaak maar enkele seconden en het enige dat je voelt is een speldenprikje en wat warmte. Geweldig, toch?!  Ik gebruik mijzelf vaak als proefkonijn. Bijvoorbeeld voor verwijderen van haren, kleine pigmentvlekjes en beenvaatjes, maar ook voor botox in de oksels tegen het transpireren. Het is voor mij belangrijk om te weten hoe een behandeling aanvoelt en wat er met de huid gebeurt in de weken erna. Op deze manier kan ik een behandeling veel beter uitleggen en achter de techniek staan. Tijdens een intake doe ik vaak voor op mijn arm hoe de laser werkt. Zo krijgen mensen vertrouwen en ook de juiste beeldvorming. Een laser dringt namelijk maar een paar mm de huid in en straalt niet dwars door je hele lichaam heen, zoals soms wordt gedacht. Ik vind het fijn als iemand een prettig en veilig gevoel bij mij ervaart. Gelukkig merk ik dat mensen vrij snel het volste vertrouwen in mij hebben.”

 

 

MIEKE VAN PAASSEN

pedicure

 

Mieke is pedicure en behandelt de meest voorkomende klachten aan voeten, zoals likdoorns, kloven, overmatige eeltvorming, ingegroeide nagels en mycose (schimmel- of kalknagels). Tijdens de behandeling zorgt Mieke voor een ontspannen sfeer en geeft ze je graag voorlichting en advies over steunzolen bij een afwijkende stand van je voeten.

 

“Het woord pedicure heeft in onze moderne tijd misschien een stoffig imago, maar chagrijnige voeten zijn van alle tijden. Zijn voor jouw gevoel je voeten niet het mooiste onderdeel van je lijf? Schaam je er niet voor, maar bedenk, zoveel mensen zoveel voeten. En ik heb er al heel veel gezien. Omdat ik zelf last heb van droge voeten, smeer ik ze iedere avond in met een balsem die het vochtpercentage op peil houdt. Doordat ik veel wandel, jog en sport heb ik veel synthetisch schoeisel aan, waardoor mijn voeten transpireren. Hierdoor ben ik gevoelig voor (zwemmers)eczeem. Ik gebruik een spray die mijn huid mooi egaal houdt en sterker maakt. Ook ga ik geregeld naar een pedicure. En geloof het of niet, de eerste keer had ik ook even een moeilijk momentje om mijn voeten te laten behandelen door een ‘vreemde’. Dit drempeltje is er al lang niet meer. Ik ervaar de behandeling altijd als positief. Zeker als je met klachten binnenkomt en zonder klachten weer de deur uit gaat. Dat is ook mijn opzet. Ik geef mensen graag in een ontspannen en relaxte sfeer een voetverzorgende behandeling. Even een rustpuntje in een vaak stressvolle tijd. Ik wil ze blij maken met voeten die weer lekker lopen.”

 

 

 

DRS. MAIKEL SCHEER

cosmetisch arts

 

Maikel studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn studie liep hij stage bij de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika en de ETH Zürich in Zwitserland. Hij werkte vervolgens als arts in de revalidatie- en donorgeneeskunde en deed mee aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van gezondheid en voeding. Binnen de veelzijdigheid van vak voelde hij zich het meest aangetrokken tot de cosmetische en orthomoleculaire geneeskunde en besloot hij zich te specialiseren in anti-aging of, zoals hij het zelf liever noemt: Healthy Aging.

 

“Een gezonde huid is een weerspiegeling van je algehele gezondheid en een belangrijk visitekaartje voor jezelf. Daar kun je aan werken door een zo gezond mogelijke levensstijl (voeding, sport, ontspanning) én door een goede huidverzorging. Daarbij bepaal je altijd zelf hoe ver je wilt gaan met het verbeteren of verjongen van de huid. Voorop staat dat jij je er goed bij voelt. Daarbij zal ik er alles aan doen om je zo goed mogelijk te informeren en voer ik iedere behandeling uiterst professioneel en subtiel uit. Ik vind het belangrijk dat mensen tevreden zijn over de behandeling. Het is fijn als iemand zich daardoor wat vrolijker en zekerder over zichzelf voelt.”

 

 

 

Louise Lutke Schipholt

Paramedisch huidtherapeute

 

‘’Al vanaf jongs af aan ben ik met mijn huid bezig. Ik heb een gevoelige huid, eczeem, verschillende (huid)allergieën en last gehad van acne in de puberteit. Niet zo gek dat ik mij meteen op mijn plek voelde in de Huidtherapie. Om mijn huidconditie op pijl te houden kies ik vaak in het najaar voor een chemische peeling, is het smeren van een zonnebrandcrème onderdeel van mijn dagelijkse huidverzorging en draag ik minerale make-up. Over deze onderwerpen schrijf ik ook wekelijks op mijn blog. Naast mijn eigen blog, blog ik in een team over atopisch eczeem op een online patiëntenplatform. Mijn doel is om mensen zich weer zelfverzekerd te laten voelen. Ik weet als geen ander dat huidproblemen als storend kunnen worden ervaren, maar met de juiste apparatuur die wij hebben in de kliniek, kunnen deze worden verholpen. Een laserbehandeling is goed te verdragen in tegenstelling tot wat men vaak denkt. Met de technieken van tegenwoordig voel je lichte speldenprikjes en daarbij wat warmte. Tijdens de behandelingen, maar ook vooraf doen wij er alles aan zodat jij je hier op je gemak voelt. Samen stellen we een behandelplan op en geven wij advies op maat, want iedere huid is tenslotte anders.’’

 

 

Terug naar boven

 

Locatie, Huid en laserkliniek Delft
e-mail, Huid en laserkliniek Delft
Telefoonnummer, Huid en laserkliniek Delft

Huid & Laser kliniek Delft

Nassaulaan 155

2628 GE  Delft

015 - 888 13 11

© 2018 HUID & LASER KLINIEK DELFT

Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Privacybeleid

Logo Huid en Laser kliniek Delft
Cosmetisch arts
paramedisch huidtherapeute
Pedicure
paramedisch huidtherapeute
paramedisch huidtherapeute
Pedicure
Cosmetisch arts
paramedisch huidtherapeute
paramedisch huidtherapeute
Pedicure
Cosmetisch arts
paramedisch huidtherapeute
paramedisch huidtherapeute
Pedicure
Cosmetisch arts
paramedisch huidtherapeute
paramedisch huidtherapeute
Pedicure
Cosmetisch arts
paramedisch huidtherapeute
paramedisch huidtherapeute
Pedicure
Cosmetisch arts
paramedisch huidtherapeute
paramedisch huidtherapeute
Pedicure
Cosmetisch arts
paramedisch huidtherapeute

over ons

 

onze visie

 

Een gezonde huid is een huid die straalt, egaal van kleur is en glad aanvoelt. Je huid is een weerspiegeling van hoe jij je voelt. Je huid kleurt grauw wanneer je vermoeid of ziek bent, je krijgt pukkels van bijvoorbeeld hormoonschommelingen en door roken of teveel zon veroudert je huid veel sneller. Je huid wordt niet alleen maar beter door er een crème op te smeren en daarom vindt Huid & Laserkliniek Delft het belangrijk om naar het geheel te kijken van omstandigheden, voeding en medische factoren.

 

Onze kennis met je delen

Wij willen graag dat je je gehoord en gezien voelt en alle opties met je bespreken. Je kiest te allen tijde zelf voor een behandeling en als we elders een betere behandeling weten, zullen we je altijd doorverwijzen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis van de huid met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan.

 

Weer lekker en met vertrouwen in je vel

Een behandeling gaat vaak snel en voordat je het weet is het voorbij. Het is bijzonder om te zien hoe gemakkelijk de huid zich herstelt en met wat prikkeling van buitenaf zich van binnenuit verbetert. Weer lekker en met vertrouwen in je eigen vel zitten, kan echt. Stel vooral ook je vragen, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

 

 

ONZE WERKWIJZE

 

Bij Huid & Laserkliniek Delft kun je terecht voor verschillende soorten huidtherapie, cosmetische behandelingen met botox en fillers, ooglidcorrectie zonder operatie (plasmage) en pedicure. We proberen je zo goed mogelijk te helpen, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Dat begint met een goede intake. Weten wat er speelt, wat je wensen en klachten zijn en welke behandelingen je al eerder gehad hebt.

 

Moderne laser met 34 functies

In onze kliniek werken we met de M22 laser van Lumenis, een hypermodern en krachtig laser- en IPL-platform, waarmee alleen huidtherapeuten en artsen mogen werken. De laser heeft 4 handstukken, waarmee we 34 (!) verschillende aandoeningen kunnen behandelen. Het apparaat staat in vele ziekenhuizen en we zijn dan ook trots dat wij nu ook vanuit hartje Delft veel mensen ermee kunnen helpen.

 

Precies, selectief en zo klaar

Zo’n laserapparaat kan er best een beetje spannend uitzien. Soms denken mensen dat een laser dwars door je lichaam straalt, maar dat is gelukkig niet zo. Een laser dringt maar een paar mm de huid in en werkt daar heel precies en selectief. Omdat lasers werken met lichtgolven en warmte, kunnen we heel gericht één kleur of plekje behandelen en de omringende huid volledig met rust laten. Een behandeling duurt vaak maar enkele seconden en het enige dat je voelt is een speldenprikje en wat warmte.

 

Privacybeleid

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het opslaan van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. Lees hier meer.

 
ons team

 

paramedisch huidtherapeute

Tessa Rast - van Paassen | paramedisch huidtherapeute / eigenaresse

Bio

 

Pedicure

Mieke van Paassen | pedicure

Bio

 

Cosmetisch arts

drs. Maikel Scheer | cosmetisch arts

Bio

 

paramedisch huidtherapeute

Louise Lutke Schipholt | paramedisch huidtherapeute

Bio

 

 

 

TESSA RAST - VAN PAASSEN

Paramedisch huidtherapeute / eigenaresse

 

Tessa is gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut. Na het afronden van de 4-jarige HBO-opleiding in Utrecht heeft ze veel werkervaring opgedaan binnen de oedeemtherapie, wondzorg en oncologische zorg. Na het volgen van de post-HBO licht- en lasertherapie werd haar interesse voor huidverbetering met behulp van lasers steeds groter. Ze werkte jarenlang als freelance huidtherapeut in meer dan 13 klinieken en praktijken en kent inmiddels alle ins en outs van laserapparatuur. In 2017 besloot ze om Huid & Laserkliniek Delft te openen. Samen met een team dat bestaat uit een cosmetisch arts, pedicure en paramedisch huidtherapeute wil ze mensen helpen om een stralende huid (terug) te krijgen en zich weer lekker in hun vel te voelen.

 

“Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt en wil deze ervaring graag met mensen delen. De behandeling van een klein plekje duurt vaak maar enkele seconden en het enige dat je voelt is een speldenprikje en wat warmte. Geweldig, toch?!  Ik gebruik mijzelf vaak als proefkonijn. Bijvoorbeeld voor verwijderen van haren, kleine pigmentvlekjes en beenvaatjes, maar ook voor botox in de oksels tegen het transpireren. Het is voor mij belangrijk om te weten hoe een behandeling aanvoelt en wat er met de huid gebeurt in de weken erna. Op deze manier kan ik een behandeling veel beter uitleggen en achter de techniek staan. Tijdens een intake doe ik vaak voor op mijn arm hoe de laser werkt. Zo krijgen mensen vertrouwen en ook de juiste beeldvorming. Een laser dringt namelijk maar een paar mm de huid in en straalt niet dwars door je hele lichaam heen, zoals soms wordt gedacht. Ik vind het fijn als iemand een prettig en veilig gevoel bij mij ervaart. Gelukkig merk ik dat mensen vrij snel het volste vertrouwen in mij hebben.”

 

 

MIEKE VAN PAASSEN

pedicure

 

Mieke is pedicure en behandelt de meest voorkomende klachten aan voeten, zoals likdoorns, kloven, overmatige eeltvorming, ingegroeide nagels en mycose (schimmel- of kalknagels). Tijdens de behandeling zorgt Mieke voor een ontspannen sfeer en geeft ze je graag voorlichting en advies over steunzolen bij een afwijkende stand van je voeten.

 

“Het woord pedicure heeft in onze moderne tijd misschien een stoffig imago, maar chagrijnige voeten zijn van alle tijden. Zijn voor jouw gevoel je voeten niet het mooiste onderdeel van je lijf? Schaam je er niet voor, maar bedenk, zoveel mensen zoveel voeten. En ik heb er al heel veel gezien. Omdat ik zelf last heb van droge voeten, smeer ik ze iedere avond in met een balsem die het vochtpercentage op peil houdt. Doordat ik veel wandel, jog en sport heb ik veel synthetisch schoeisel aan, waardoor mijn voeten transpireren. Hierdoor ben ik gevoelig voor (zwemmers)eczeem. Ik gebruik een spray die mijn huid mooi egaal houdt en sterker maakt. Ook ga ik geregeld naar een pedicure. En geloof het of niet, de eerste keer had ik ook even een moeilijk momentje om mijn voeten te laten behandelen door een ‘vreemde’. Dit drempeltje is er al lang niet meer. Ik ervaar de behandeling altijd als positief. Zeker als je met klachten binnenkomt en zonder klachten weer de deur uit gaat. Dat is ook mijn opzet. Ik geef mensen graag in een ontspannen en relaxte sfeer een voetverzorgende behandeling. Even een rustpuntje in een vaak stressvolle tijd. Ik wil ze blij maken met voeten die weer lekker lopen.”

 

 

 

DRS. MAIKEL SCHEER

cosmetisch arts

 

Maikel studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn studie liep hij stage bij de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika en de ETH Zürich in Zwitserland. Hij werkte vervolgens als arts in de revalidatie- en donorgeneeskunde en deed mee aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van gezondheid en voeding. Binnen de veelzijdigheid van vak voelde hij zich het meest aangetrokken tot de cosmetische en orthomoleculaire geneeskunde en besloot hij zich te specialiseren in anti-aging of, zoals hij het zelf liever noemt: Healthy Aging.

 

“Een gezonde huid is een weerspiegeling van je algehele gezondheid en een belangrijk visitekaartje voor jezelf. Daar kun je aan werken door een zo gezond mogelijke levensstijl (voeding, sport, ontspanning) én door een goede huidverzorging. Daarbij bepaal je altijd zelf hoe ver je wilt gaan met het verbeteren of verjongen van de huid. Voorop staat dat jij je er goed bij voelt. Daarbij zal ik er alles aan doen om je zo goed mogelijk te informeren en voer ik iedere behandeling uiterst professioneel en subtiel uit. Ik vind het belangrijk dat mensen tevreden zijn over de behandeling. Het is fijn als iemand zich daardoor wat vrolijker en zekerder over zichzelf voelt.”

 

 

 

Louise Lutke Schipholt

Paramedisch huidtherapeute

 

‘’Al vanaf jongs af aan ben ik met mijn huid bezig. Ik heb een gevoelige huid, eczeem, verschillende (huid)allergieën en last gehad van acne in de puberteit. Niet zo gek dat ik mij meteen op mijn plek voelde in de Huidtherapie. Om mijn huidconditie op pijl te houden kies ik vaak in het najaar voor een chemische peeling, is het smeren van een zonnebrandcrème onderdeel van mijn dagelijkse huidverzorging en draag ik minerale make-up. Over deze onderwerpen schrijf ik ook wekelijks op mijn blog. Naast mijn eigen blog, blog ik in een team over atopisch eczeem op een online patiëntenplatform. Mijn doel is om mensen zich weer zelfverzekerd te laten voelen. Ik weet als geen ander dat huidproblemen als storend kunnen worden ervaren, maar met de juiste apparatuur die wij hebben in de kliniek, kunnen deze worden verholpen. Een laserbehandeling is goed te verdragen in tegenstelling tot wat men vaak denkt. Met de technieken van tegenwoordig voel je lichte speldenprikjes en daarbij wat warmte. Tijdens de behandelingen, maar ook vooraf doen wij er alles aan zodat jij je hier op je gemak voelt. Samen stellen we een behandelplan op en geven wij advies op maat, want iedere huid is tenslotte anders.’’

 

 

Terug naar boven

 

 

 

paramedisch huidtherapeute

Pedicure

Cosmetisch arts

paramedisch huidtherapeute