Tatoeage verwijderen

Laserbehandeling, Huid en laserkliniek Delft Laserbehandeling

 

 

Tatoeage verwijderen, Huid en laserkliniiek Delft

De tatoeage die eens een prachtige versiering of statement was, kan jaren later betekenisloos of misplaatst aanvoelen. Zo’n 85% van de mensen die een tatoeage laat zetten, heeft er later spijt van. Gelukkig bestaat er een goede techniek om tatoeages te verwijderen of te vervagen. Ook permanente make-up is op deze manier weer ongedaan te maken.

 

Locatie, Huid en laserkliniek Delft
e-mail, Huid en laserkliniek Delft
Telefoonnummer, Huid en laserkliniek Delft

Huid & Laser kliniek Delft

Nassaulaan 155

2628 GE  Delft

015 - 888 13 11

© 2018 HUID & LASER KLINIEK DELFT

Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Privacybeleid

Logo Huid en Laser kliniek Delft

tatoeage verwijderen

Laserbehandeling, Huid en laserkliniek Delft Laserbehandeling

 

INFO

 

Huid & Laserkliniek Delft is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages. Wij werken met de nieuwste lasertechnieken waarmee de inkt zonder littekenvorming verwijderd kan worden.

 

Q-switched laser inkt verwijderen

 

Laserbehandeling werkt goed bij:

 • Donkerblauwe inkt
 • Zwarte inkt
 • Permanente make-up inkt (zoals verkeerd gezette wenkbrauwlijnen)

 

Werkwijze

Voor het verwijderen van tatoeages maken wij gebruik van de Q-Switched laser. De puls van de laser is precies lang genoeg om de inkt in de diepe huidlagen te verwarmen en de bovenste huid te ontzien. Het verwijderen van donkere tatoeages is het makkelijkst en geeft zeer goede resultaten. De laser ‘ziet’ de inkt het best wanneer het contrast tussen de huid en tatoeage zo groot mogelijk is. Het verwijderen van lichtgekleurde tatoeages is dan ook veel moeilijker.

 

 

INTAKE

 

Tijdens een gratis intakegesprek van circa 30 minuten bekijken we je huid en bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Aan bod komen onder meer welke behandeling je eerder hebt gehad, hoe je je huid verzorgt en welke producten en/of medicijnen je gebruikt. Op basis hiervan geven we je de eerste tips en adviezen en maken we een plan op maat.

 

 

BEHANDELING

 

Voor de behandeling controleren we eerst of je huid niet te bruin is door de zon. Tijdens de behandeling krijg je een speciale bril op om je ogen te beschermen. We brengen een dun laagje gel aan, die de huid wat verkoeling geeft en het laserlicht geleidt. De laser geeft een felle lichtflits af, wat voelt als een elastiekje dat tegen de huid aan komt. De meeste mensen kunnen deze korte prikjes goed verdragen. Het licht wordt in de huid omgezet in warmte en de huid kleurt op die plek tijdelijk wit. Direct na de behandeling koelen we de huid koelen met een ice pack, wat heel aangenaam voelt. Vervolgens smeren we je huid in met een brandzalf en ga je met een pleister weer naar huis.

 

Met de laser geven we ultrakorte pulsen met hoge energie af aan de huid. Op die manier breekt de laser de tatoeage de zorgvuldig af. De inktdeeltjes worden daarna op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via het lymfesysteem. Binnen 30 minuten verdwijnt de witverkleuring van de huid en ziet de tatoeage er weer uit zoals voor de behandeling. De behandeling zelf is niet pijnloos.

 

Daarna gaat je lichaam aan het werk door de wond te genezen en de inkt af te breken. Dit duurt 8 weken. Je huid zal enkele uren tot dagen gezwollen blijven, is rood en gevoelig, kan gaan jeuken of vervellen en vertoont soms een puntbloeding. Het genezingsproces duurt ongeveer 10-20 dagen. Als er blaren ontstaan, is het belangrijk om je huid goed schoon te houden en even contact met ons op te nemen.

 

Risico’s

Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam. Bijwerkingen beperken zich meestal tot een rode, geïrriteerde huid tot een week na de behandeling. De wond kan soms nat blijven en ontstoken raken. Wanneer de behandeling plaatsvindt op een zongebruinde huid, bestaat de kans dat de laser ook je eigen huidpigment afbreekt. Daardoor kan je huid 1 tot 2 jaar ander pigment hebben. Omdat we met hitte werken, is er altijd kans op blaren, wat helaas uiteindelijk resulteert in een litteken. Donkere huidtypes kunnen niet behandeld worden, omdat deze huid te veel pigment bevat.

 

snel en effectief verwijderen tatoeage

snel en effectief verwijderen wenkbrauw tatoeage

Voor- en na behandeling

 

 

AANTAL BEHANDELINGEN

 

Gemiddeld zijn er 5-15 behandelingen nodig om een tatoeage te verwijderen. Het aantal behandelingen en het uiteindelijke resultaat kunnen per persoon verschillen. Veel is afhankelijk van de diepte, de kleur, de locatie, het soort inkt en het type tatoeage. We kunnen dan ook geen 100% garantie geven dat de inkt volledig zal verdwijnen.

 

Professioneel gezette tatoeages hebben relatief meer behandelingen nodig om te vervagen. De inkt zit dan vaak dieper en bestaat uit meerdere lagen. Dit is het geval als de tatoeage voelbaar is als je er met je vinger overheen gaat.

 

De behandeling mag om de 8 weken worden uitgevoerd. Eerder heeft geen zin, omdat de inkt er heel lang over doet om zichzelf op te ruimen. Na de eerste behandelingen zie je snel resultaat; naarmate de behandelingen vorderen, vervaagt de tatoeage beetje bij beetje.

 

 

RICHTLIJNEN

 

Richtlijnen vooraf

 • De behandeling mag niet plaats vinden op een zongebruinde huid.
 • Zonnecrème met SPF30/50 moet regelmatig worden aangebracht; 4 weken voor tot 4 weken na de behandeling.
 • Je mag geen koortslip hebben als de behandeling plaatsvindt. In dat geval maken we een nieuwe afspraak.

 

Richtlijnen na de behandeling

 • Neem contact met ons op als je huid na 2 dagen nog extreem gezwollen, rood, jeukend of branderig aanvoelt.
 • Je kunt de tatoeageplek verzorgen met Flamigel of vaseline (uit een tube).
 • Je huid mag 24 uur na de behandeling niet nat worden.
 • De huid moet eerst helemaal dicht zijn voordat je weer mag zwemmen, intensief sporten of naar de sauna, dit om infectie te voorkomen. De wond droogt het beste aan de lucht.
 • 5 dagen voor de behandeling moet je stoppen met het gebruik van bloedverdunners.

 

 

 

TARIEVEN

 

Waarom kiezen voor een huidtherapeut?

 • Zeer deskundig en betrouwbaar advies
 • Paramedisch en HBO opgeleid
 • Werkend volgens een kwaliteitssysteem
 • Lid van de beroepsvereniging NVH en kwaliteitsregister paramedici
 • BIG geregistreerd en nauw samenwerkingsverband met artsen

 

 

Tot 5 cm2

€ 55,00

 

Tot 10 cm2

€ 75,00

 

Tot 25 cm2

€ 100,00

 

Tot 50 cm2

€ 125,00

 

Tot 75 cm2

€ 150,00

 

Tot 100 cm2

€ 175,00

 

Tot 150 cm2

€ 200,00

 

Tot 200 cm2

€ 250,00

 

Grotere tatoeages

Op aanvraag

 

Wenkbrauwen PMU

€ 75,00

 

Bestralingspuntjes

€ 55,00

 

Terug naar boven

snel en effectief verwijderen tatoeage

snel en effectief verwijderen wenkbrauw tatoeage

snel en effectief verwijderen tatoeage

snel en effectief verwijderen wenkbrauw tatoeage

Q-switched laser inkt verwijderen

snel en effectief verwijderen tatoeage

snel en effectief verwijderen wenkbrauw tatoeage