Huid & laserkliniek Delft is opzoek naar een:

 

Frontoffice medewerker huidkliniek

32 uur per week

 

Als frontoffice medewerker zal er van je verwacht worden dat je een administratieve duizendpoot bent die ondersteunend is voor vele processen in het bedrijf. Je zult veel gaan leren over de verschillende behandelingen van huidtherapie, lasertherapie, injectables en pedicure. Cliënten zal je aan de voorkant te woord staan in de wachtruimte met een vriendelijk ontvangst. Per telefoon en mail ben jij het eerste aanspreekpunt voor diverse oppervlakkige maar ook inhoudelijke vragen. Je begeleid de spreekuren in goede banen, maakt nieuwe afspraken en draagt zorg voor de facturering. Ben jij diegene die net een stapje meer zet en een echte allrounder is? Solliciteer dan op deze functie.

 

De functie

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt (vergelijkbare) ervaring als frontoffice medewerker.
  • Je hebt affiniteit met cosmetische en medische huid behandelingen.
  • Je hebt ervaring in de zorg (pre).
  • Je hebt ervaring met Word en Excel en bent gewend om op computers te werken.
  • Je bent gastvrij, empathisch en hebt een gast- en servicegerichte instelling, bent commercieel en hebt een representatieve uitstraling.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en durft initiatief te tonen. Je bent creatief in het vinden van oplossingen in een voortdurende veranderende omgeving. Talenkennis in woord en schrift; Nederlands en Engels.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent leergierig, flexibel en accuraat, hebt oog voor detail en je kunt onder druk werken.
  • Wonend in de omgeving van Delft (straal 10-15 km)

 

 

Wij bieden

Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en reisvergoeding. Een contract voor bepaalde tijd met ingang van 1 september 2019, gevolgd door een vast contract indien functioneren naar behoren verloopt. Werkdagen in overleg.

 

Huid & laserkliniek Delft is een jong en groeiend bedrijf. Het team bestaat uit 3 huidtherapeuten, een cosmetisch arts en een pedicure. De voornaamste verrichtingen die binnen deze praktijk worden uitgevoerd bestaan uit medische en cosmetische huid- en laserbehandelingen.

 

Mail je motivatiebrief (verplicht) met je cv en recente foto naar tessa@huidenlaser.nl ter attentie van Tessa Rast. De vacature sluit 2 juni 2019.

 

Reacties die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden zullen niet in behandeling worden genomen. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Locatie, Huid en laserkliniek Delft
e-mail, Huid en laserkliniek Delft
Telefoonnummer, Huid en laserkliniek Delft

Huid & Laser kliniek Delft

Nassaulaan 155

2628 GE  Delft

015 - 888 13 11

© 2018 HUID & LASER KLINIEK DELFT

Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Privacybeleid

Logo Huid en Laser kliniek Delft