Blog

Luister naar het verhaal van Tessa in deze podcast

Misschien heb je haar al eens ontmoet of zag je haar naam al voorbij komen op deze website. Eigenaresse en huidtherapeut Tessa van Paassen is één van de gezichten achter Huid & Laser Kliniek Delft. Maar wat zijn haar persoonlijke drijfveren, waarom maakte ze een wereldreis en hoe bevalt de combinatie moederschap & ondernemen? Je ontdekt het allemaal in deze aflevering van de podcastserie TipvanTam. Natuurlijk kun je het verhaal van Tessa ook via Spotify beluisteren.
In de super inspirerende podcastserie TipvanTam gaat podcastmaakster en coach Tamara Vreugdenhil op zoek naar de verhalen achter bijzondere bedrijven. In deze aflevering is eigenaresse van Huid & Laser Kliniek Delft  Tessa Rast van Paassen te gast. Wat is het verhaal van deze Delftse huidtherapeut?

“Ik wist eigenlijk in de burgklas van de middelbare school al dat ik huidtherapeut wilde worden”

In de podcast hebben Tessa en Tamara het onder andere over: Tessa's wereldreis; haar zzp ervaringen; twee zwangerschappen tussen het ondernemen door en de groei van de kliniek en het leuke team. Natuurlijk hoor je ook alles over de bouw van de nieuwe kliniek. 

Nieuwsgierig naar hoe Tessa zelf haar huid verzorgd? Benieuwd of Tessa nog steeds een taboe met betrekking tot botox en fillers ervaart? Luister de podcast dan eens tijdens een lekkere wandeling of een lange autorit.

Auteur

Tessa - Huidtherapeut

Deel deze blog