Injectables

Jouw huid is altijd in beweging. Die beweging kan voor rimpels zorgen, denk aan fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Ze horen erbij, maar voelen niet altijd  prettig. Met een injectable behandeling bij Huid & Laser Kliniek Delft verminder je precies die rimpels en brengen we de huid tot rust. Een injectable behandeling kan ook helpen bij het verminderen van migraine, tandenknarsen en overmatige transpiratie. Hoe dat werkt? Lees het op deze pagina of neem contact op met onze cosmetisch KNMG arts Irene Veth.

Onder de huid (vooral van het gezicht) bevinden zich heel veel kleine spiertjes. Die spiertjes zijn bijna altijd in beweging: wanneer je praat of lacht bijvoorbeeld. Daardoor wordt er steeds een beetje aan de huid getrokken en kunnen rimpels ontstaan. Een injectable behandeling in Delft brengt precies die actieve spiertjes - die rimpels veroorzaken - tot rust en laat jouw huid meer ontspannen.

Botuline toxine, ook wel ‘injectable’ genoemd, is een natuurlijk eiwit. Een werkzame stof waar anno 2022 echt geen taboe meer op rust. Sterker nog, het is een veelgekozen en effectieve behandeling voor medische en cosmetische oplossingen. Tijdens een gratis consultgesprek bespreek je samen met de cosmetisch arts hoe de injectable behandeling het beste voor jou werkt.

Bij Huid & Laser Kliniek Delft gaan wij voor het behoud van jouw eigen karakteristieke en natuurlijke uitstraling. Na een korte uitleg over de werking van injectables ga je samen met onze cosmetisch arts, Irene Veth, aan de slag met een op maat gemaakt behandelplan. Voor een goed resultaat. Voor jouw resultaat.

Stappenplan injectable behandelingen

Zoek je een professionele injectable behandeling in Delft? Je bent welkom bij Huid & Laser Kliniek Delft. Bij ons duurt een behandeling doorgaans maar een paar minuten. Dit is hoe we in 4 stappen jouw huid opfrissen en storende ongemakken tegengaan:

Stap 1.

We bestuderen jouw huid en maken - indien nodig - een aantal foto’s voor het dossier;

Stap 2.

De arts injecteert met een minuscuul naaldje de werkzame stof botuline toxine onder de huid;

Stap 3.

Samen bespreken jullie het verdere behandelplan en het nabehandel advies;

Stap 4.

Na zo’n 10 tot 14 dagen is het gewenste effect optimaal zo’n 3 tot 4 maanden zichtbaar.

Van onze injectable behandeling voel je weinig en ook het ontstaan van kleine blauwe plekjes beperkt onze cosmetisch arts tot het minimale. Irene Veth is cosmetisch arts bij Huid & Laser Kliniek Delft en werkt uitsluitend met de erkende en gerenommeerde merken.

Aantal behandelingen 

Na jouw eerste injectable behandeling houdt het zichtbare effect ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Na een vervolgbehandeling blijft het mooie resultaat meestal 4 tot 6 maanden zichtbaar. Daarom adviseren we ook altijd om een vervolgbehandeling te kiezen. Waarom? Omdat je dan kiest voor een duurzaam resultaat. Daarbij ziet onze cosmetisch arts je natuurlijk ook graag terug voor een controle. Dokter Irene Veth kan je hier alles over vertellen tijdens een gratis consultgesprek.    

Tarieven injectable behandelingen

Bij Huid & Laser Kliniek Delft werken wij in het geval van een injectable behandeling per gebied. Een gebied is bijvoorbeeld de fronsrimpel, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes. Een aanvullend gebied naast een basis gebied is bijvoorbeeld een wenkbrauwlift, gummy smile of de mondhoeken.

Frons 165,-
Frons + wenkbrauwlift 250,-
Frons + kraaienpootjes 300,-
Frons + voorhoofd 300,-
Frons + kraaienpootjes + wenkbrauwlift + voorhoofd 400,-
   
Medische behandelingen   

Migraine vanaf

165,-
Tanden knarsen vanaf  300,-
Overmatig transpireren vanaf 450,-
   
Aanvullende injectable behandeling  
Wenkbrauwlift, lipflip, tandvleeslach 70,-

Meestgestelde vragen

Wat is een injectable en hoe werkt het?

Wij krijgen regelmatig de vraag: wat is een injectable precies? Een injectable is een natuurlijk eiwit dat in een onderhuids spiertje kan worden geïnjecteerd. Het onderbreekt zo tijdelijk de verbinding tussen spier en zenuw, waardoor de spier ontspant. Daarom is de injectable behandeling in te zetten bij ouderdomsverschijnselen als rimpels, maar ook bij migraine of tandenknarsen. Weten of een injectable behandeling werkt voor jouw vraagstuk? Plan een gratis consultgesprek in.

Wat zijn de kosten voor een injectable behandeling?

De kosten voor een injectable behandeling variëren. Bij Huid & Laser Kliniek Delft werken we met hele en halve zones. Een hele zone is nodig bij bijvoorbeeld de fronsrimpel of kraaienpootjes. We hanteren een aanvullende behandeling bij bijvoorbeeld een wenkbrauwlift of mondhoeken. Het tarief voor een aanvullende behandeling  is 70,- en een behandeling voor een gebied is 165,-.

Wat is het verschil tussen injectables, Profhilo en fillers?

Injectables, Profhilo of fillers? Wat is het verschil? Hoewel het vaak in één adem wordt genoemd, zijn er wel degelijk verschillen. Een injectable behandeling zorgt voor een ‘jongere en ontspannen’ aanblik. Deze spierontspanner wordt vaak effectief ingezet tegen rimpels. Profhilo is een skinbooster. Met de lichaamseigen stof hyaluronzuur stimuleren we de productie van elastine en collageen in het hele gelaat. Daarentegen zorgen fillers plaatselijk juist voor meer volume van bijvoorbeeld lippen of plooien in het gezicht. Alle drie de behandelingen vallen onder de gezamenlijke noemer ‘injectables’. Plan nu een gratis consultgesprek in en ontdek wat voor jouw gewenste resultaat het beste werkt.

Doet een injectable behandeling pijn?

Nee, een injectable behandeling doet geen pijn. Je voelt het natuurlijk wel. Het fijne is sowieso dat de injectable behandeling meestal ook maar een paar minuten duurt. Met een minuscuul naaldje wordt de werkzame stof geïnjecteerd. Hier voel je dus nauwelijks iets van. Meer weten over injectable behandelingen en direct kennismaken met de cosmetisch arts? Plan alvast een gratis consultgesprek in.

Welke dingen mag ik niet doen na mijn injectable behandeling?

Onze huidtherapeut kan je hier natuurlijk uitgebreid over vertellen, maar wat alvast goed is om te weten is dat je de eerste 3-4 uur niet mag gaan liggen of slapen. Bezoek na een injectable behandeling in Delft voor twee weken even geen sauna en vermijd de eerste 48 uur bloeddruk verhogende activiteiten zoals sporten. Ook mag de huid de eerste week niet met druk worden belast, dus helaas even nog geen massages.

Snel naar

Irene Veth - Cosmetisch arts
Over Irene

Resultaten

    Zij gingen je voor ...

    Irene is heel professioneel. Werkt zeer overwogen en rustig en zal zeker geen handelingen verrichten waar zij zelf niet achter staat. 

    Anoniem (Google) |

    Lees meer reviews op Feedback company