Skip to main content

Weer lekker in je vel.

Laserbehandelingen   |   Huidtherapie
Cosmetish arts   |   Pedicure

Weer lekker in je vel. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Een goede huid is elastisch en egaal van kleur, maar door het ouder worden, teveel zon, een ongeluk of ziekte kunnen er rode vaatjes, overmatige beharing, acne of littekens ontstaan. Met al deze klachten hoef je niet rond te blijven lopen, want na een laserbehandeling of cosmetische ingreep ben je er vaak helemaal van af. Verken hier de mogelijkheden en vraag een gratis consult aan.

 

Ontmoet het team

Jouw kliniek voor ...

Laser­behandelingen

Manuele huidtherapie

Cosmetisch arts

(Medisch) Pedicure

Zij ervaren het zo ...

 • 'Professioneel, klantgericht, persoonlijk. Goed advies, goede nazorg. Fijne mooie kliniek met fijne mensen bij wie je je welkom voelt'.

  Anoniem - Delft
 • ‘Voor huidverbetering naar de kliniek geweest. Goed geïnformeerd, tevreden over de behandeling en het resultaat’.

  Anoniem - Den Haag
 • 'Heel goed. De behandelaren zijn erg fijn en luisteren goed naar je wensen. Ze vertellen netjes stap voor stap wat ze doen, zodat je altijd weet er gaat gebeuren'.

  Merel - Delft

  Alle beoordelingen die wij ontvangen kun je terugvinden op de website van Feedback company

  Welkom in  de kliniek

  Blogs

  Wat is het verschil tussen rimpels en droogtelijntjes?

  Je bent ontspannen bezig met je verzorgingsroutine, kijkt in de spiegel en opeens zie je ze. Ze lijken soms wel vanuit het niets te verschijnen: rimpels. Of zijn het toch droogtelijntjes?
  Sharon - Huidtherapeut

  Pas op voor misleidende informatie over anti-zonnebrandproducten

  Wist je dat Nederland in Europa op plek 1 staat met de meeste huidkanker gevallen? Als huidtherapeut is het mijn rol om jullie te beschermen en correct te adviseren over dit onderwerp.
  Tessa - Huidtherapeut

  Bescherm je ook tegen blauw licht

  Een echt goede crème met minerale filters beschermt je namelijk niet alleen tegen UVA- en UVB-straling, maar ook tegen blauw licht. Blauw licht? Jazeker!
  Bo - Huidtherapeut & front- en backoffice

  5 beauty & skincare trends van 2024

  Jouw huid verandert constant. En ook de trends op het gebied van huidverzorging en beauty veranderen constant. Daarom staan wij als kliniek in Delft ook nooit stil.
  Sanne - Huidtherapeut & front office
  Wij zijn aangesloten bij/lid van: