Skip to main content

Blogs

Kom alles te weten over de gezonde huid in onze maandelijkse blogs. Doe inspiratie op over behandelingen; maak kennis met therapeuten; lees ervaringen van cliënten; krijg advies over thuisverzorging en ontdek de laatste nieuwtjes. Onze huidtherapeuten in Delft delen tips en tricks, feiten en fabels en de nodige do’s & don’ts.

Is een basisroutine goed voor iedereen?

Een gezonde en stralende huid. Wie wil dat nou niet? Daarvoor is het hebben van een goede basisroutine van groot belang. Die basisroutine voldoet, zoals de naam al doet vermoeden, namelijk aan de basisbehoeften van iedere huid.
Bo - Huidtherapeut & front- en backoffice

LED-therapie, werkt dat nou wel echt?

Heb jij weleens LED-therapie geprobeerd? Ken je het verschil tussen blauw en rood LED-licht? Ik sta er niet van te kijken als het antwoord op deze vragen tweemaal 'nee' is.
Louise - Huidtherapeut & front- en backoffice

Feit of fabel? Wat je moet weten over botox en fillers

Jouw huid is altijd in beweging. Die beweging kan fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes veroorzaken. Oké, ze horen erbij maar voelen niet altijd prettig. Net als volumeverlies in het gezicht
Juliet - Cosmetisch arts

Skintags, dit kun je eraan doen

Skintags of huidoneffenheden kunnen op meerdere plekken op het lichaam voorkomen
Sanne - Huidtherapeut & front office

Wat is het verschil tussen rimpels en droogtelijntjes?

Je bent ontspannen bezig met je verzorgingsroutine, kijkt in de spiegel en opeens zie je ze. Ze lijken soms wel vanuit het niets te verschijnen: rimpels. Of zijn het toch droogtelijntjes?
Sharon - Huidtherapeut

Pas op voor misleidende informatie over anti-zonnebrandproducten

Wist je dat Nederland in Europa op plek 1 staat met de meeste huidkanker gevallen? Als huidtherapeut is het mijn rol om jullie te beschermen en correct te adviseren over dit onderwerp.
Tessa - Huidtherapeut

Bescherm je ook tegen blauw licht

Een echt goede crème met minerale filters beschermt je namelijk niet alleen tegen UVA- en UVB-straling, maar ook tegen blauw licht. Blauw licht? Jazeker!
Bo - Huidtherapeut & front- en backoffice

5 beauty & skincare trends van 2024

Jouw huid verandert constant. En ook de trends op het gebied van huidverzorging en beauty veranderen constant. Daarom staan wij als kliniek in Delft ook nooit stil.
Sanne - Huidtherapeut & front office

Meest gelezen

Op welke vergoedingen voor huidtherapie heb jij recht?
De 7 meestgestelde vragen over laser ontharen
Feit of fabel? Wat je moet weten over laser ontharen
Oeps, toch verbrand door de zon! 5 tips van huidtherapeut Zoë

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in juli een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Oxybiome, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m woensdag 31 juli 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!