Skip to main content

Blogs

Kom alles te weten over de gezonde huid in onze maandelijkse blogs. Doe inspiratie op over behandelingen; maak kennis met therapeuten; lees ervaringen van cliënten; krijg advies over thuisverzorging en ontdek de laatste nieuwtjes. Onze huidtherapeuten in Delft delen tips en tricks, feiten en fabels en de nodige do’s & don’ts.

5 beauty & skincare trends van 2024

Jouw huid verandert constant. En ook de trends op het gebied van huidverzorging en beauty veranderen constant. Daarom staan wij als kliniek in Delft ook nooit stil.
Sanne - Huidtherapeut & front office

Waarom is vasten goed voor je huid?

Focus niet alleen op de buitenkant, maar ook op de binnenkant. Een stelling die je vast eerder van ons hebt gehoord, want soms zijn alleen behandelingen van een huidtherapeut simpelweg niet genoeg.
Louise - Huidtherapeut & front- en backoffice

Kan huidtherapie als je zwanger bent?

Wat een prachtig nieuws! Je bent zwanger. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd. We wensen je een fijne zwangerschap, waarin je ook de tijd neemt om goed voor jezelf (en de kleine) te zorgen.
Sharon - Huidtherapeut

Omega 3 en vitamine D van Eqology: dit wil je weten

Influencers promoten ze veel. Op het nieuws trekt men het nut soms in twijfel. Hoe zit dat nou met supplementen?
Tessa - Huidtherapeut

Gezonde huid in het nieuwe jaar

Zoë deelt 5 tips voor een gezonde huid
Zoë - Huidtherapeut

Hoe werkt een INCI-ingrediëntenlijst?

Op het moment dat je naar een nieuw huidverzorgingsproduct zoekt, wil je het liefst vooraf de ingrediënten even checken. Waarom? Omdat je natuurlijk wilt weten wat je precies op je huid smeert.
Louise - Huidtherapeut & front- en backoffice

Voeding & Huid Trajecten

Natuurlijk staan wij als huidtherapeuten altijd achter onze behandelingen. Maar in sommige gevallen is enkel een huidtherapeutische behandeling niet voldoende voor een mooi en duurzaam resultaat.
Tessa - Huidtherapeut

Waarom is vitamine D belangrijk?

Je weet natuurlijk allang dat je vitamine D aanmaakt door regelmatig naar buiten te gaan en wat zonnestralen ‘te pakken’. Maar in Nederland is de zonnekracht alleen van april t/m september sterk genoeg.
Bo - Huidtherapeut en front- & back office

Meest gelezen

Op welke vergoedingen voor huidtherapie heb jij recht?
Feit of fabel? Wat je moet weten over laser ontharen
De 7 meestgestelde vragen over laser ontharen
Oeps, toch verbrand door de zon! 5 tips van huidtherapeut Zoë

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!