Skip to main content

Ons team

Voor ons team sta jij altijd centraal. Wij willen namelijk dat jij je gehoord en gezien voelt. Daarom bespreken we altijd alle opties met je en kun je dus te allen tijde zelf voor een behandeling kiezen. Mocht voor jou een bepaalde behandeling nodig zijn die wij niet in huis hebben, dan zullen we je vertellen waar je daarvoor terecht kan. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is, een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis met je, zodat je inzicht krijgt in hoe jouw huidprobleem ontstaat en hoe het verholpen kan worden. We stellen ons hieronder graag persoonlijk aan je voor.

Tessa - Huidtherapeut / eigenaresse
Juliet - Cosmetisch arts
Sharon - Huidtherapeut
Sanne - Huidtherapeut & frontoffice
Bo - Huidtherapeut & front- en backoffice
Zoë - Huidtherapeut
Louise - Huidtherapeut & front- en backoffice
Manon - Huidtherapeut
Cherelle - Frontoffice

Tessa Rast - van Paassen

Paramedisch huidtherapeut & eigenaresse

Tessa is gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut. Na het afronden van de 4-jarige HBO-opleiding in Utrecht heeft ze veel werkervaring opgedaan binnen de oedeemtherapie, wondzorg en oncologische zorg. Na het volgen van de post-HBO licht- en lasertherapie werd haar interesse voor huidverbetering met behulp van lasers steeds groter. Inmiddels werkt Tessa met veel enthousiasme al 12 jaar met lasers. Jaarlijks woont ze veel congressen en curssen bij op het gebied van huidverbetering en is ze lid van de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association).

“Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt”

Registratie nummers

 • KP register = 19913790488
 • NVH vereniging = 502668
 • AGB code = 90043969

Juliet de Vries

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts Juliet de Vries volgde haar opleiding tot arts aan de Universiteit van Leiden. Een prachtige prestatie. Maar ze wil meer. Groeien als professional. Ze breidt haar chirurgische ervaring uit door in diverse ziekenhuizen in de regio Leiden/Den Haag en Curaçao te werken. En inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd in cosmetisch geneeskundige behandelingen, zoals botuline toxine, hyaluronzuurfillers en huidverbeterende skinboosters. Wat Juliet belangrijk vindt? Samenwerken met de huidtherapeuten om een fris en natuurlijk ogend resultaat te bereiken. Ze staat bekend om haar persoonlijke, rustige aanpak en het feit dat ze graag up-to-date blijft door middel van workshops, cursussen en trainingen. Natuurlijk, ze verricht cosmetisch verbeterende behandelingen, maar ook voor medische problemen als migraine, tandenknarsen of kaakklemmen en overmatig transpireren, ben je bij haar meer dan welkom.  

Registratie nummer

 • BIG registratie: 19918066501

Sharon Mosterd

Paramedisch huidtherapeut

‘Aan het begin van de puberteit kreeg ik net als vele anderen last van de huidaandoening acne, vanaf toen is mijn interesse in de huid ontstaan. Eerst heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en hier heb toen ik al veel kennis op mogen doen over de gezonde huid. De opleiding huidtherapie was voor mij dan ook een logische vervolgstap om op die manier meer te leren over de aangedane huid. Ik heb geleerd dat geen één huid hetzelfde is en dat met de techniek en producten van tegenwoordig veel huidproblemen gemakkelijk en vaak pijnloos verholpen kunnen worden. Daarnaast weet ik uit eigen ervaring hoeveel invloed een huidprobleem kan hebben op je psychische gesteldheid. Ik vind het mooi dat wij als huidtherapeuten met de juiste behandeling deze huidproblemen kunnen behandelen en daarmee vaak klachten zoals bijvoorbeeld onzekerheid en schaamte kunnen verminderen. Tijdens onze eerste kennismaking zullen we doormiddel van een gesprek jouw hulpvraag en wensen bespreken, op basis hiervan stellen we gezamenlijk een behandelplan op. Het belangrijkste vind ik dat jij je op je gemak voelt gedurende het behandeltraject’.

Registratie nummers

 • KP register = 39105247188
 • NVH vereniging = 520382
 • AGB code = 90108592

Sanne de Jonge

Paramedisch huidtherapeut & frontoffice

''Wat ik zo leuk vind aan huidtherapeut zijn, is het contact met mijn cliënten en de samenwerking met mijn collega’s. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik jou kan helpen met jouw huidprobleem. Daarnaast is het beroep continu in ontwikkeling. Er wordt tot op het heden enorm veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het behandelen van bepaalde huidproblemen en naar de werking van dit complexe orgaan. Als huidtherapeut ben je nooit uitgeleerd en dat maakt dat het werk uitdagend blijft. Dit vind ik belangrijk, omdat je hierdoor altijd kritisch blijft om te streven naar nóg betere resultaten.''

Registratie nummer:

 • KP register = 39105184788
 • NVH vereniging = 520649
 • AGB code = 90108591

Bo van der Loo

Paramedisch huidtherapeut & front- en backoffice

"Misschien hebben we elkaar al ontmoet tijdens mijn stage van november 2020 tot februari 2021. Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Bo van der Loo. Na het afronden van de opleiding allround schoonheidsspecialiste 5 jaar geleden, voelde ik sterk de behoefte mijn kennis over ons grootste orgaan "de huid" te verbreden gedurende de HBO-opleiding huidtherapie. Ik voelde mij al snel thuis bij Huid & Laserkliniek Delft, dus toen ik de kans kreeg om het team te versterken, greep ik die meteen aan. Je zult me in de behandelruimtes als huidtherapeut tegenkomen, om met een gepesonaliseerd behandelplan jouw meest gezonde huid te realiseren. Daarnaast ondersteun ik ook het frontoffice en backoffice team binnen de kliniek. Ik kijk ernaar uit je te mogen ontvangen"

Registratie nummer:

 • AGB code = 90114286
 • KP register = 39106934588
 • NVH vereniging = 520872

Zoë Chatzakis

Paramedisch huidtherapeut

Mijn naam is Zoë Chatzakis, paramedisch huidtherapeut en vanaf eind januari 2022 zal ik het team komen versterken. Wellicht voor sommige van jullie een bekend gezicht, ik heb namelijk ook mijn afstudeerstage bij Huid & Laserkliniek Delft mogen lopen. Daarnaast heb ik gedurende mijn loopbaan ervaring opgedaan bij een huisartsenpraktijk en in verschillende ziekenhuizen. 

Mensen omschrijven mij als een vriendelijk, geduldig en lief persoon. Ik vind het dan ook belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Wat ik zo leuk vind aan het beroep huidtherapie is dat het heel divers en constant in ontwikkeling is, iedere patiënt is anders en heeft een andere hulpvraag. Het geeft mij dan ook veel voldoening om samen een behandelplan op te stellen en deze uit te voeren, zodat we tot het beste eindresultaat komen en je weer met een glimlach de deur uitgaat. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de kliniek!

Registratie nummer:

 • KP register =39106231188
 • AGB code = 90111885
 • NVH vereniging = 520535

Louise Lutke Schipholt

Paramedisch huidtherapeut & front- en backoffice

Misschien ken je me nog van een aantal jaar geleden. In 2018 was ik namelijk al werkzaam bij Huid & Laserkliniek Delft. In 2020 ben ik weggegaan, maar ik heb zeker niet stilgezeten. Ik heb veel ervaring opgedaan met verschillende (laser)apparatuur, behandelingen en heb veel kennis opgedaan over ingrediënten en formulaties van huidverzorgingsproducten. Toch begon het weer te kriebelen om mij opnieuw te voegen aan het leuke gezellige team.  
Mijn grootste passie en tegelijkertijd uitdaging is om jou weer zelfverzekerd te laten voelen. Ik weet als geen ander dat huidproblemen als storend kunnen worden ervaren, maar met een goed behandelplan en de juiste apparatuur die wij hebben in de kliniek, kunnen deze worden verholpen. Ik hoop je gauw te zien in de kliniek!

Registratie nummer:
 • KP register = 39103945788
 • AGB code = 90105651
 • NVH vereniging = 520159

Manon Bergenhenegouwen

Paramedisch huidtherapeut

Mijn naam is Manon Bergenhenegouwen en ben al jarenlang huidtherapeut. Met mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste ben ik wat meer gespecialiseerd in de cosmetische kant van huidtherapie en heb daarin mijn passie gevonden. Mensen letterlijk lekker in hun 'vel' laten voelen is iets waar ik echt mijn best voor wil doen en geeft mij als behandelaar veel voldoening. Ik wil altijd de hoogst haalbare resultaten behalen. Daarom werk ik ook graag samen met cosmetisch artsen en plastisch chirurgen om mijn blik te blijven verbreden en mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben erg dankbaar dat ik nu bij Huid & Laser Kliniek Delft een toevoeging mag zijn, hier kan ik clienten blijven ontvangen die graag bij mij onder behandeling willen blijven en ik ook weer mag samenwerken met oude bekenden uit ons mooie vak. Ik ben voorlopig elke 3e woensdag(avond) van de maand aanwezig. Zie ik je gauw?

Let op: wanneer je een afspraak bij Manon wilt inplannen kan dat enkel per mail of telefoon.

Cherelle Sieh

Frontoffice

Na het afronden van een HBO-opleiding communicatie heb ik in veel soorten branches gewerkt. Bij Huid & Laser Kliniek Delft voelt het als thuiskomen. Het interessante vakgebied, de fijne collega’s en de frontoffice functie zorgen ervoor dat ik altijd met zin naar mijn werk ga.