Skip to main content

Camouflagetherapie

Camouflage therapie biedt uitkomst! Want soms is een specifiek huidprobleem niet (volledig) op te lossen met een laserbehandeling. Gelukkig kunnen we pigmentvlekken, littekens en oneffenheden dan goed camoufleren met de medische camouflageproducten van Jane Iredale en Dermacolor. Jouw huidtherapeut van Huid & Laser Kliniek Delft leert je ook graag hoe je de beste camouflage producten zelf aanbrengt. Zo zorgen jullie samen voor de camouflage oplossing die steeds 24 uur lang perfect werkt.

Een gezond ogende huid zonder vlekken, oneffenheden en littekens, daar gaan we voor. Zelfs wanneer lasertherapie of peelings niet optimaal werken voor jouw huid indicatie, hebben we altijd nog een professionele oplossing. Camouflagetherapie bij Huid & Laser Kliniek Delft. Dus wil je wat doen aan jouw littekens, rode wangen, vitiligo (witte vlekken), wijn- of pigmentvlekken? Een professionele behandeling die ook nog eens wordt vergoed door de verzekering? Kom langs bij Huid & Laser Kliniek Delft, dan vinden we samen jouw best passende camouflagetherapie. 

De eerste vrijblijvende stap. Tijdens een gratis consultgesprek in onze kliniek maken we graag alle tijd voor je om jouw type huid en ontevredenheden in kaart te brengen. Daarna stellen we een behandelplan op, starten we de camouflagetherapie en leer je samen met jouw huidtherapeut camoufleren met professionele producten. Standaard camouflagetherapie? Nee. Wij zorgen voor een natuurlijke dekking die mooi inblend.

Tijdens de camouflagetherapie kunnen we dekkende, veegvaste en waterafstotende medische make-up van Dermacolor aanbrengen. In het gelaat gebruiken we juist de mineraalrijke producten Jane Iredale.  Zonder oneffenheden of storende vlekjes, mét jouw natuurlijke look.

Stappenplan camouflage therapie

Camouflage therapie wordt bij Huid & Laser Kliniek Delft uitsluitend gedaan door professionele huidtherapeuten. Omdat camouflagetherapie professioneel dient te gebeuren: met gevoel voor jouw huid, jouw look en jouw persoonlijke aanleiding. Dit is hoe we in 6 stappen camouflage therapie kunnen toepassen:

Stap 1.

Tijdens de intake bekijken we jouw huid en bespreken we wensen en mogelijkheden;

Stap 2.

Zijn er mogelijkheden om tóch lasertherapie toe te passen? Dan licht de therapeut je in; 

Stap 3.

Samen maken we een behandelplan op maat en geven we je de eerste tips en adviezen; 

Stap 4.

Je maakt kennis met camouflageproducten, professioneel aangebracht door de therapeut;

Stap 5.

Leer van jouw huidtherapeut hoe je de producten zelf kunt aanbrengen;

Stap 6.

Samen bespreken we het verdere behandelplan en het gebruik van de beste producten.

Aantal behandelingen 

De behandeling bestaat gemiddeld uit 1 afspraak van 15 à 30 minuten. Na een gratis intakegesprek van een half uur, waarbij we jouw huidtype en wensen bespreken, kunnen we de start van jouw camouflagebehandeling plannen. Je kan er ook voor kiezen om direct na het intakegesprek een camouflagebehandeling te starten. Zorg er dan voor dat je zonder make-up naar de kliniek komt. Onze huidtherapeuten leren je namelijk meteen de beste manier van camoufleren, zodat je dit ook zelf thuis kunt doen. Bijvoorbeeld met de verzorgende producten van Jane Iredale en Dermacolor.

Tarieven camouflagetherapie

Camouflagetherapie kan (deels) vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden. Ben je aanvullend verzekerd, dan vind je de hoogte van het verzekerde bedrag in de polisvoorwaarden. Ook onze camouflageproducten komen in sommige gevallen in aanmerking voor vergoeding. De verzekeraar kan dan wel om een verwijsbrief vragen. Ook daarbij helpen we je natuurlijk. 

Camouflage therapie (leren aanbrengen) <15 min 45,-
Camouflage therapie (leren aanbrengen) <30 min 65,-
   
Producten Jane Iredale make-up  
Set foundation, opbergdoosje, kwast en fixeerspray va. 140,-

Meestgestelde vragen

Welke producten werken goed voor vitiligo camouflage?

Dit verschilt natuurlijk per huidtype. Maar onze ervaring leert dat de producten van Jane Iredale en Dermacolor het beste werken als vitiligo camouflage. Tijdens de camouflagetherapie van Huid & Laser Kliniek Delft adviseren we je dan ook graag over de producten die het beste werken voor jouw huid. Plan nu een gratis intakegesprek in.

Wat is camouflagetherapie?

Wij krijgen regelmatig de vraag: ‘Wat is camouflagetherapie?’ Wij definiëren camouflagetherapie als het professioneel leren aanbrengen van goede camouflageproducten. Tijdens onze camouflagetherapie kunnen we veegvaste, dekkende en waterafstotende medische make-up van Dermacolor op het lichaam aanbrengen. In het gezicht kiezen we juist voor de producten van Jane Iredale. Met onze camouflagetherapie gaan we altijd voor natuurlijke blending!

Ik wil de roodheid in mijn gezicht camoufleren, hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Roodheid gezicht camoufleren is mogelijk met onze camouflagetherapie. De behandeling bestaat gemiddeld uit 1 of 2 afspraken van circa 30 minuten. Tijdens de afspraak maak je kennis met de camouflageproducten die goed werken voor jouw huid en leer je professioneel camoufleren. 

Wat kost camouflagetherapie?

Een afspraak van circa 15 minuten kost 45,- en voor een afspraak van ongeveer 30 minuten rekenen we 65,-. In beide gevallen nemen we natuurlijk de tijd om je alles te leren over camoufleren met professionele producten, zodat je na 1 of 2 afspraken zelf perfect kunt camoufleren. Maak alvast een afspraak voor gratis intakegesprek bij Huid & Laser Kliniek Delft.

Wat is het verschil tussen make-up van Jane Iredale, Dermacolor en gewone make-up?

Een belangrijk verschil is dat gewone make-up vaak veel talk als vulmiddel bevat. Het bedekt de huid, maar sluit het tegelijkertijd ook helemaal af. Hierdoor krijg je juist sneller last van onzuiverheden op je huid. En dat is nou net wat je niet wilt. Make-up van Jane Iredale geeft ruimte aan de huid, maar biedt wel ook de natuurlijke bedekking. Dermacolor is een volledige afdekking van zowel lichte als ernstige huidproblemen. 

Bij welke klachten werkt camouflagetherapie goed?

Dat loopt uiteen, maar wij helpen graag mensen die pigmentvlekken willen camoufleren of langskomen voor specialistische litteken camouflage. Huid & Laser Kliniek Delft is ook gespecialiseerd in camouflagetherapie voor vitiligo (witte vlekken), wijnvlekken, roodheid en actieve acne. Weten wat voor jou het beste werkt? Plan nu een afspraak in voor een gratis intake

Snel naar

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Behandelvideo

Resultaten

Camouflage therapie door middel van producten van Dermacolor
Jane Iredale
Jane Iredale

  Zij gingen je voor...

  Het personeel is aardig en ze hebben verstand van zaken. Ik voelde mij direct op mijn gemak binnen deze kundige kliniek.

  Lees meer reviews op Feedback company

  Relevante blogs

  Op welke vergoedingen voor huidtherapie heb jij recht?
  Lezen >

  Onze 4 favoriete varianten op standaard anti-zonnebrand producten
  Lezen >

  Zo 'stapel' je huidverzorgingsproducten in 6 stappen
  Lezen >