HydraFacial

Hydratatie, de basis van een gezonde huid. En met de gepatenteerde HydraFacial behandeling zorg je voor een hele goede basis! In tegenstelling tot traditionele gezichtsbehandelingen, voeren we de HydraFacial uit met een apparaat voor nog diepere penetratie en langdurige resultaten. Zo verhogen we het vochtvasthoudende gehalte van je huid en verwijderen we meteen de dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling werkt ook preventief tegen huidveroudering en houdt de gezondheid van je huid op peil. Klaar voor een ‘nieuwe’ huid geboost met hydraterende en beschermende serums? Kies dan voor de HydraFacial.

Je wilt gewoon een goede en gezonde huid. Toch? En je wilt je huid natuurlijk ook nog eens beschermen tegen huidveroudering. De HydraFacial is dé gepatenteerde behandeling die dit allemaal voor je waarmaakt. Door het gebruik van een apparaat, in plaats van de meer traditionele gezichtsbehandelingen in Delft die we met de hand doen, blijven de mooie resultaten ook nog eens langer zichtbaar. Op naar een kalme, frisse en gezonde uitstraling!

Of de HydraFacial in Delft iets voor jou is? Misschien stoor je je weleens aan een doffe huidteint in je gezicht of zie je steeds weer die paar fijne lijntjes. De HydraFacial is dan een goede keuze. De intensieve hydratatie werkt goed tegen oppervlakkige pigmentvlekken, onzuiverheden en vergrote poriën. Mocht je zeker willen weten of de HydraFacial bij jouw vraagstuk past, plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

De HydraFacial behandeling is overigens ook geschikt als voorbereidende behandeling op huidbehandelingen zoals een laser, peeling, filler of microneedling behandeling. En daar waar je veel (gezichts)behandelingen liever niet in de zonnige seizoenen uitvoert, kan de HydraFacial behandeling juist wel heel goed in de zomer. Meer weten over de HydraFacial in Delft? We leggen je deze behandeling graag stapsgewijs uit.

Stappenplan HydraFacial

De HydraFacial bestaat uit 3 stappen: reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid. Tegelijkertijd worden doeltreffende serums aangebracht, passend bij jouw huidbehoeften. Het werkingsmechanisme van het apparaat stimuleert de lymfedrainage en bevordert de doorbloeding van je huid. Deze behandeling is geheel pijnloos en heeft geen hersteltijd. Doorgaans bestaat een sessie uit 30, 45 of 60 minuten, dus ook ideaal wanneer je iets minder tijd hebt. En weet je: na één behandeling zie je al een mooi resultaat!

Stap 1.

De huid wordt gereinigd met een cleanser, waarna de huidconditie wordt beoordeeld.

Stap 2.

Door middel van het Vortex vacuüm-handstuk van de HydraFacial reinigen we de huid diep en passen we een milde peeling toe.

Stap 3.

Daarna verwijderen we met hetzelfde handstuk de onzuiverheden.

Stap 4.

Hierna worden werkstoffen zoals hyaluronzuur, anti-oxidanten of peptiden afgestemd op jouw huidconditie.

Stap 5.

De afgestemde werkende stoffen sluizen we in de huid om de glow van jouw huid te maximaliseren.

Stap 6.

Bij de Deluxe en Platinum HydraFacial behandeling wordt na deze stap nog LED-licht gebruikt en bij de Platinum wordt vooraf nog een lymfedrainage uitgevoerd met het apparaat.

Stap 7.

Bespreek samen met jouw huidtherapeut het wenselijke gebruik van thuisproducten.

Ben je geïnteresseerd in de HydraFacial behandeling bij jouw huidtherapeut in Delft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of plan een gratis kennismakingsgesprek in, gewoon via deze website. En trouwens, ook na afloop van de HydraFacial behandeling helpen we je natuurlijk bij de juiste nazorg. Zo geef je de ruimte aan het natuurlijk herstel van jouw huid. Goede zorg, professionele producten en tips van onze huidtherapeut, het uit zich altijd in een mooi eindresultaat.

Aantal behandelingen 

Elke behandeling geeft resultaat en draagt bij aan een gezonde huid, daarom raden we aan de behandeling eens per 4-8 weken te herhalen. De HydraFacial is goed te combineren met andere Huidverbetering behandelingen en is perfect te integreren in een behandeltraject van 4, 6 of 8 behandelingen per jaar als intensieve hydratatieboost. Ideaal voor in de zomermaanden, waarbij je deze behandeling kunt afwisselen met intensievere behandelingen in de wintermaanden.

Tarieven

HydraFacial Platinum gelaat

ACTIE! Ervaar de Platinum HydraFacial voor de prijs van de Deluxe HydraFacial

230,-

195,-

HydraFacial Platinum gelaat, hals + decolleté

275,-

HydraFacial Deluxe gelaat

ACTIE! Ervaar de Deluxe HydraFacial voor de prijs van de Signature HydraFacial

195,-

150,-

HydraFacial Deluxe gelaat, hals + decolleté 225,-
HydraFacial Signature gelaat 150,-
HydraFacial Signature gelaat, hals + decolleté 175,-

Producten

Ter ondersteuning van de behandeling, en om te kunnen genieten van langdurige resultaten, raden wij aan om de huidverzorgingsproducten van Dermaceutic en Renophase te gebruiken. Deze producten bevatten hoge concentraties werkstoffen waardoor je huid goed wordt voorbereid op de behandeling. Daarnaast geven ze ook de juiste ondersteuning tijdens het huidherstel en dragen ze bij aan het optimaliseren van de resultaten. Je ontvangt van onze huidtherapeuten - na een analyse van de huid - een persoonlijk advies over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid.

Meestgestelde vragen

Is de HydraFacial geschikt voor mij?

De HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes. Ook gevoelige huidtypes kunnen de HydraFacial goed verdragen. Het mooie is namelijk dat de behandeling wordt afgestemd op de conditie en behoeften van jouw huid.

Hoe lang duurt een HydraFacial behandeling?

Doorgaans bestaat een sessie uit 30, 45 of 60 minuten, dus ook wanneer je minder tijd hebt is dit een goede optie. Tevens kun je direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Welke resultaten kan ik verwachten van de HydraFacial in Delft?

Directe hydratatie van de huid dat zich uit in een gezonde en glanzende huid. Deze glans kan tot 5 à 7 dagen aanhouden en zelfs langer wanneer je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt, passend bij jouw huid.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om het resultaat te zien?

Elke behandeling geeft resultaat en draagt bij aan de gezondheid van je huid, daarom raden we aan de behandeling eens per 4-8 weken te herhalen. Daarnaast is deze behandeling perfect te integreren in een behandeltraject van 4, 6 of 8 behandelingen per jaar als intensieve hydratatieboost. Ideaal voor in de zomermaanden, waarbij je deze behandeling kunt afwisselen met intensievere behandelingen in de wintermaanden.

Zijn er contra-indicaties voor de HydraFacial behandeling?

In sommige gevallen moet er voor de zekerheid bekeken worden of de HydraFacial kan worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan vreemde pigmentvlekken in het gezicht die even door een arts moeten worden beoordeeld. Heb je daarnaast recent een filler of injectable behandeling ondergaan? Wacht dan het liefst 14 dagen voor je een HydraFacial ondergaat.

Wat zijn de richtlijnen voor het laten uitvoeren van deze behandeling?

Kom allereerst zonder make-up naar de afspraak. En op de dag van de behandeling mag je geen koortslip hebben. We maken dan natuurlijk graag een nieuwe afspraak. Ben je medicatie gaan gebruiken of is er een verandering in de medicatie? Breng ons hier dan minimaal 24 uur voor de afspraak van op de hoogte. Zodoende kunnen we nagaan of de behandeling kan doorgaan of dat deze verplaatst dient te worden. Heb je recent een botox of filler behandeling ondergaan? Dan kun je het beste wachten tot 14 dagen voor je een HydraFacial behandeling ondergaat. Om irritatie te voorkomen, is het ook aan te raden 3 dagen voor en na de behandeling geen producten met retinol/vitamine A te gebruiken in je dagelijkse huidverzorging.

Wat kan ik zelf voor mijn huid doen na deze behandeling?

Smeer je huid tot 4 weken na de behandeling regelmatig in met een zonnecrème met SPF 30/50. Dan gaat het helemaal goedkomen!

Snel naar

HydraFacial ACTIE

Ervaar de Platinum HydraFacial t.w.v. € 230,- voor de prijs van de Deluxe Hydrafacial € 195,-

OF

Geniet van de Deluxe HydraFacial t.w.v € 195,-  voor de prijs van de Signature HydraFacial € 150,-

 *Acties zijn geldig t/m 30 juni.

Behandeling en resultaten

 • HydraFacial behandeling
 • HydraFacial apparaat
 • HydraFacial apparaat
 • HydraFacial voor en na
 • HydraFacial voor en na
 • HydraFacial voor en na
 • HydraFacial voor en na

  Behandelvideo

  Zij gingen je voor ...

  Alles wordt duidelijk uitgelegd tijdens het consult en de behandelingen waardoor je erg persoonlijk en comfortabel meegenomen wordt in het traject. Daarnaast is er ook veel informatie te vinden op de website. Ook zien de wachtruimte en behandelkamers er schoon en netjes uit. Fijne ervaring! 

  Lees meer reviews op Feedback company