Skip to main content

Elektrische epilatie

Haar is natuurlijk prachtig! Maar niet op ongewenste plekken, dat wil je simpelweg niet. Toch kun je er niets aan doen. Of toch wel? Met de licht- en laserbehandeling van Huid & Laser Kliniek Delft kies je voor definitieve ontharing. Zodat die irritante haren niet meer keer-op-keer terugkomen en jij je er niet meer vervelend over hoeft te voelen. Samen pakken we de ongewenste haargroei aan met elektrische epilatie. Gericht, efficiënt en haar voor haar. Wij vertellen je er graag meer over. 

Je bent gelukkig niet de enige; ongewenste haargroei komt door verschillende oorzaken bij veel mensen voor. Die haargroei op een plek waar je het liever niet ziet, zorgt regelmatig voor een gevoel van schaamte. Elektrische epilatie is dan een goede en duurzame oplossing, geschikt voor allerlei soorten haren: van blond tot grijs, van rood tot donker. 

Steeds meer mensen kiezen, met resultaat, voor een elektrisch ontharen behandeling bij Huid & Laser Kliniek Delft. Logisch, want elektrisch ontharen is geschikt voor alle huidtypen en veel haarkleuren. Stel je vragen aan een huidtherapeut tijdens een gratis consultgesprek, als je wilt ontdekken of elektrisch epileren iets voor jou is.

Onze elektrisch ontharen behandeling wordt uitgevoerd met een minuscuul naaldje dat zo dun als de haar zelf is. Het haarzakje wordt met warmte uitgeschakeld en zo zet onze specialist de haargroei stop. Samen kunnen we zo een haarafname van 80% bereiken. Een glad en zichtbaar resultaat.

Stappenplan elektrische epilatie

Voor elektrisch epileren in Delft ben je bij de huidtherapeuten van Huid & Laser Kliniek Delft in goede handen. Met ons elektrische ontharingsapparaat verwijderen wij jouw ongewenste haartjes. Dit is hoe we in 6 stappen jouw storende haartjes één voor één behandelen.

Stap 1.

We bestuderen jouw huid, haargroei en stellen samen een plan van aanpak vast;

Stap 2.

De huidspecialist reinigt jouw huid zorgvuldig;

Stap 3.

Een steriel naaldje wordt pijnloos langs de haar in de huid gebracht;

Stap 4.

We verwarmen de naaldpunt en de groeicellen van de haar worden uitgeschakeld;

Stap 5.

De haar laat los en wordt door de huidtherapeut verwijderd met een pincet;

Stap 6.

Samen bespreken we de voortgang, jouw verdere behandelplan en gebruik van producten.

Tijdens de behandeling kan de warmte enigszins gevoelig zijn. Dit is natuurlijk per persoon verschillend, maar doordat we de sterkte kunnen aanpassen is de behandeling voor iedereen goed te verdragen. Na de elektrische epilatie kan je huid een beetje rood zijn en ook wat branderig aanvoelen. Geen zorgen, dit verdwijnt doorgaans binnen enkele uren. Het fijne vooruitzicht? Na iedere behandeling komen er steeds minder haren terug.

Aantal elektrische epilatie behandelingen

Het aantal elektrische epilatie behandelingen is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en de hoeveelheid haren. Het elektrisch epileren van bijvoorbeeld de kin neemt 10 tot 25 sessies (om de 2 tot 6 weken) van circa 30 minuten in beslag. Zo’n 70-80% van de haarzakjes is dan vernietigd. De overgebleven haartjes zijn dun van structuur en daardoor nauwelijks storend. Het beste resultaat boeken we wanneer er een vast ritme in het behandelplan zit. Wel is het zo dat er bij elektrische epilatie haar voor haar wordt gewerkt. Daardoor werkt het minder snel dan onze lasertherapie.  

Zoek je blijvend en duurzaam resultaat? Dan adviseert Huid & Laser Kliniek Delft je om enkele behandelingen per jaar in te plannen. Ook vanwege hormonale invloeden kunnen die verwaarloosbare donshaartjes namelijk nog dikkere haren worden. Samen met onze huidtherapeut in Delft voorkom je dit. We vertellen je hier alles over tijdens een gratis consultgesprek.    

Elektrisch epilatie < 15 minuten 45,-
Elektrisch epilatie < 30 minuten 65,-
Elektrisch epilatie < 45 minuten 95,-
Elektrisch epilatie < 60 minuten 125,-

Meestgestelde vragen

Hoe werkt elektrische epilatie?

Na het kort bestuderen van jouw huid, maken we samen een plan van aanpak. Vervolgens reinigen we de huid professioneel en brengt de huidtherapeut een steriel naaldje (pijnloos) langs de haar onder de huid. De naaldpunt wordt warm en vernietigt de groeicellen van de haar. De haar laat los en wordt dan verwijderd met een pincet. Zo werken we haar voor haar aan het einde van jouw ongewenste haargroei.

Wat zijn de kosten voor elektrisch epileren?

De kosten voor elektrisch epileren variëren en hangen af van de grootte van het te epileren gebied. Een sessie neemt ongeveer 30 minuten in beslag en voor een gemiddeld traject zijn in totaal vaak 10 tot 25 behandelingen voor nodig. De bijpassende tarieven zijn: 45,- voor een behandeling van circa 15 minuten en 65,- voor een behandeling van circa 30 minuten. 

Elektrisch ontharen of laseren, wat is het verschil?

Elektrisch ontharen en laseren zijn twee verschillende behandelingen. Het grote verschil is dat we elektrisch ontharen op grijze en witte haren en de laser inzetten op de bruine en zwarte haren. Daarbij komt dat we alleen het gelaat elektrisch ontharen. De laser zetten we in over het hele lichaam. Het zijn bewezen effectieve technieken waarmee ongewenste haargroei wordt tegengegaan. Plan gerust een gratis consultgesprek in en ontdek welke behandeling perfect bij jou past. 

Doet elektrisch epileren pijn?

Natuurlijk, je kan er iets van voelen omdat de groeicellen van de haren onder jouw huid worden uitgeschakeld met warmte. Dit gaat op basis van stroomsterkte. Het fijne is dat we deze stroomsterkte kunnen aanpassen, waardoor de gevoeligheid door iedereen eenvoudig te dragen is.

Is het makkelijk om thuis zelf elektrisch te epileren?

Nee, dit kan niet. Dit moet echt door een opgeleide huidtherapeut worden gedaan, want je kunt zelf de opening van de haren niet zien. Ook moet de naald op de juiste manier in het haarzakje prikken. Voorkom een aangedane huid en plan een behandeling in bij Huid & Laser Kliniek Delft. Hier werken opgeleide huidtherapeuten met een ruime ervaring in allerlei huidtypen en specifieke vraagstukken. Vraag dan een gratis consultgesprek aan. 

Welke dingen mag ik niet doen na mijn behandeling elektrisch ontharen?

Na de behandeling elektrisch ontharen kun je bijna alle dagelijkse bezigheden gewoon weer hervatten. Zo is sporten geen probleem. Ook kun je je eigen crèmes of cosmetica gebruiken. Wat je wel moet zien te voorkomen is krabben aan eventuele korstjes. In het geval van jeuk kan je ook een verkoelende crème gebruiken. Onze huidtherapeuten kunnen je hier alles over vertellen.

Snel naar

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in juli een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Oxybiome, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m woensdag 31 juli 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Behandelvideo

Resultaten

    Zij gingen je voor...

    De behandeling wordt zorgvuldig en vlot gedaan en de huidtherapeut neemt de tijd voor je. 

    Lees meer reviews op Feedback company