Skip to main content

Injectables

Jouw huid is altijd in beweging. Die beweging kan voor rimpels zorgen, denk aan fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Ze horen erbij, maar voelen niet altijd prettig. Met een botuline toxine behandeling bij Huid & Laser Kliniek Delft verminder je precies die rimpels en brengen we de huid tot rust. Een botuline toxine behandeling kan ook helpen bij het verminderen van migraine, tandenknarsen en overmatige transpiratie. Hoe dat werkt? Lees het op deze pagina of neem contact op met onze cosmetisch arts.

Onder de huid (vooral van het gezicht) bevinden zich heel veel kleine spiertjes. Die spiertjes zijn bijna altijd in beweging: wanneer je praat of lacht bijvoorbeeld. Daardoor wordt er steeds een beetje aan de huid getrokken en kunnen rimpels ontstaan. Een injectable behandeling bij Huid & Laser Kliniek Delft brengt precies die actieve spiertjes - die rimpels veroorzaken - tot rust en laat jouw huid meer ontspannen.

Botuline toxine, ook wel ‘injectable’ genoemd, is een natuurlijk eiwit. Een werkzame stof waar anno 2022 echt geen taboe meer op rust. Sterker nog, het is een veelgekozen en effectieve behandeling voor medische en cosmetische oplossingen. Tijdens een gratis consultgesprek bespreek je samen met de cosmetisch arts hoe de injectable behandeling het beste voor jou werkt.

Bij Huid & Laser Kliniek Delft gaan wij voor het behoud van jouw eigen karakteristieke en natuurlijke uitstraling. Na een korte uitleg over de werking van injectables ga je samen met onze cosmetisch arts aan de slag met een op maat gemaakt behandelplan. Voor een goed resultaat. Voor jouw resultaat.

Stappenplan injectable behandelingen

Zoek je een professionele injectable behandeling in Delft? Je bent welkom bij Huid & Laser Kliniek Delft. Bij ons duurt een behandeling doorgaans maar een paar minuten. Dit is hoe we in 4 stappen jouw huid opfrissen en storende ongemakken tegengaan:

Stap 1.

We bestuderen jouw huid en maken - indien nodig - een aantal foto’s voor het dossier;

Stap 2.

De arts injecteert met een minuscuul naaldje de werkzame stof botuline toxine onder de huid;

Stap 3.

Samen bespreken jullie het verdere behandelplan en het nabehandel advies;

Stap 4.

Na zo’n 10 tot 14 dagen is het gewenste effect optimaal zo’n 3 tot 4 maanden zichtbaar.

Van onze botuline toxine behandeling voel je weinig en ook het ontstaan van kleine blauwe plekjes beperkt onze cosmetisch arts tot het minimale. De cosmetisch arts bij Huid & Laser Kliniek Delft werkt uitsluitend met de erkende en gerenommeerde merken.

Aantal behandelingen 

Na jouw eerste injectable behandeling houdt het zichtbare effect ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Na een vervolgbehandeling blijft het mooie resultaat meestal 4 tot 6 maanden zichtbaar. Daarom adviseren we ook altijd om een vervolgbehandeling te kiezen. Waarom? Omdat je dan kiest voor een duurzaam resultaat. Daarbij ziet onze cosmetisch arts je natuurlijk ook graag terug voor een controle. De cosmetisch arts kan je hier alles over vertellen tijdens een gratis consultgesprek. 

Tarieven injectable behandelingen

Bij Huid & Laser Kliniek Delft werken wij in het geval van een botuline toxine behandeling per gebied. Een gebied is bijvoorbeeld de fronsrimpel, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes. Een aanvullend gebied naast een basis gebied is bijvoorbeeld een wenkbrauwlift, gummy smile of de mondhoeken.

Botuline toxine | Cosmetische behandelingen
 
Frons (1 zone) 160,-
Frons + wenkbrauwlift (1,5 zone) 250,-
Frons + kraaienpootjes (2 zones)  300,-
Frons + voorhoofd 300,-
Frons + kraaienpootjes + wenkbrauwlift (2,5 zones)  360,-
Frons + voorhoofd + wenkbrauwlift (2,5 zones)

360,-

Frons + kraaienpootjes + wenkbrauwlift + voorhoofd (3 zones) 400,-
Hals lijnen (1,5 zone) 250,-
   
Voorhoofd 160,-
Kraaienpootjes 160,-
Kraaienpootjes + wenkbrauwlift 250,-
   
Botuline toxine | Medische behandelingen   

Migraine/hoofdpijn behandeling

300,-
Tanden knarsen/ kaakspier 300,-
Overmatig transpireren 495,-
   
Botuline toxine | Halve zones  
Wenkbrauwlift, lipflip, tandvleeslach, neusrimpel, neustip lift, mondhoeken, putjes in de kin

95,-

   
   
 

 

 

Meestgestelde vragen

Wat is een injectable en hoe werkt het?

Wij krijgen regelmatig de vraag: wat is een injectable precies? Een injectable ofwel botuline toxine, is een natuurlijk eiwit dat in een onderhuids spiertje kan worden geïnjecteerd. Het onderbreekt zo tijdelijk de verbinding tussen spier en zenuw, waardoor de spier ontspant. Daarom is de injectable behandeling in te zetten bij ouderdomsverschijnselen als rimpels, maar ook bij migraine of tandenknarsen. Weten of een injectable behandeling werkt voor jouw vraagstuk? Plan een gratis consultgesprek in.

Wat zijn de kosten voor een botuline toxine behandeling?

De kosten voor een injectable behandeling variëren. Bij Huid & Laser Kliniek Delft werken we met hele en halve zones. Een hele zone is nodig bij bijvoorbeeld de fronsrimpel of kraaienpootjes. We hanteren een halve zone bij bijvoorbeeld een wenkbrauwlift of mondhoeken. Het tarief voor een halve zone is 95,- en een behandeling voor 1 zone bedraagt 160,-. Alle prijzen voor de injectable behandelingen vindt je terug onder "Tarieven injectable behandelingen" op deze pagina of in onze algemene tarievenlijst.

Wat is het verschil tussen botuline toxine, Profhilo en fillers?

Botuline toxine, Profhilo of fillers? Wat is het verschil? Hoewel het vaak in één adem wordt genoemd, zijn er wel degelijk verschillen. Een botuline toxine behandeling zorgt voor een ‘jongere en ontspannen’ aanblik. Deze spierontspanner wordt vaak effectief ingezet tegen rimpels. Profhilo is een skinbooster. Met de lichaamseigen stof hyaluronzuur stimuleren we de productie van elastine en collageen in het hele gelaat. Daarentegen zorgen fillers plaatselijk juist voor meer volume van bijvoorbeeld lippen of plooien in het gezicht. Alle drie de behandelingen vallen onder de gezamenlijke noemer ‘injectables’. Plan nu een gratis consultgesprek in en ontdek wat voor jouw gewenste resultaat het beste werkt.

Doet een botuline toxine behandeling pijn?

Nee, een botuline toxine behandeling doet geen pijn. Je voelt het natuurlijk wel. Het fijne is sowieso dat de injectable behandeling meestal ook maar een paar minuten duurt. Met een minuscuul naaldje wordt de werkzame stof geïnjecteerd. Hier voel je dus nauwelijks iets van. Meer weten over injectable behandelingen en direct kennismaken met de cosmetisch arts? Plan alvast een gratis consultgesprek in.

Welke dingen mag ik niet doen na mijn injectable behandeling?

Onze cosmetisch arts kan je hier natuurlijk uitgebreid over vertellen, maar wat alvast goed is om te weten is dat je de eerste 3-4 uur niet mag gaan liggen of slapen. Bezoek na een injectable behandeling in Delft voor twee weken even geen sauna en vermijd de eerste 48 uur bloeddruk verhogende activiteiten zoals sporten. Ook mag de huid de eerste week niet met druk worden belast, dus helaas even nog geen massages.

Snel naar

Juliet de Vries - Cosmetisch arts
Lees over Juliet

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in juli een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Oxybiome, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m woensdag 31 juli 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Behandeling

Botulinetoxine behandeling voorhoofd
Consultatie cosmetisch arts
Mooi resultaat na één injectable behandeling met botulinetoxine bij de mondhoeken
Het resultaat na van een injectable behandeling met botulinetoxine van het voorhoofd

    Zij gingen je voor ...

    Tjelke: 'Gisteren een injectable behandeling bij Juliet de Vries gehad. Was de 1e keer dus al met al best spannend. Gelijk bij binnenkort leuk ontvangen en deze mooie kliniek. Juliet is een hele vriendelijk vrouw die echt aandachtig naar jouw wensen luistert. Ik was vrij snel gerust gesteld en gelukkig viel het enorm mee qua pijn. Nu in afwachting van het resultaat. De volgende keer zal zeker weer bij Juliet zijn!'

    Lees meer reviews op Feedback company