Skip to main content

Profhilo | skinbooster

Je wilt een wat strakkere en minder droge huid. Want de huidverslapping in je gezicht, rond de hals of op je bovenarmen geeft je soms een wat ongemakkelijk gevoel. Profhilo is de skinbooster die je zoekt. Deze innovatieve behandelmethode zorgt voor een huidverjonging en een heel natuurlijk resultaat. Met de lichaamseigen stof hyaluronzuur stimuleren we de productie van elastine en collageen in het hele gelaat. Profhilo vermindert zo de fijne lijntjes en verstevigt de huid aanzienlijk. De Profhilo behandeling is een hele populaire skinbooster in Nederland.

Huidverslapping. Het ontstaat helaas vaak in het gezicht, maar ook rond de hals, decolleté, handen en bovenarmen. Daar hoef je je niet zomaar aan gewonnen te geven. Want met de Profhilo behandeling verstrakken we die huid op een natuurlijke wijze. Deze innovatieve skinbooster is zelfs in staat om medische aandoeningen als acne, rosacea en eczeem sterk te verminderen. 

De Profhilo behandeling is perfect geschikt voor wie de stap naar fillers nog niet wil maken, maar wél dat zichtbare resultaat wil. De pure hyaluronzuur van Profhilo (100%) is wetenschappelijk breed onderzocht op veiligheid en effectiviteit, en is daardoor ook één van de veiligste behandelingen. De arts vertelt je daar meer over in een gratis consultgesprek.

Bij Huid & Laser Kliniek Delft ligt de focus op het verkrijgen van de natuurlijke uitstraling die jou zo goed staat. Daarom stimuleren we het lichaam graag zelf om de huidstructuur in een duurzaam proces te verbeteren. Profhilo is daar een perfect voorbeeld van; de resultaten zijn snel zichtbaar en je kan zomaar tot een jaar genieten van het resultaat.

Stappenplan Profhilo behandeling

Het is prettig om alvast te weten waar je aan toe bent als je kiest voor een Profhilo behandeling in Delft. Maak daarom kennis met de werkwijze van Huid & Laser Kliniek Delft. Dit is hoe de Profhilo behandeling, ook wel skinbooster genoemd, er in drie stappen uitziet:

Stap 1.

We bespreken al jouw wensen, bestuderen de huid en maken een huidindicatie;

Stap 2.

Jouw cosmetisch arts dient verspreid over het behandelgebied zorgvuldig hyaluronzuur toe;

Stap 3.

Je bespreekt samen met de cosmetisch arts de voortgang en het gebruik van thuisproducten.

In 2016 en 2019 heeft de Profhilo de fameuze Aesthetic Award gewonnen voor meest innovatieve product. Nu is het ook verkrijgbaar en zeer populair in heel Nederland. Niet gek, de behandeling kent minimale en kortstondige bijwerkingen: kleine blauwe plekjes of een tijdelijke roodheid of zwelling. En de resultaten zijn prachtig: een fijne glow, stevige huid en vermindering van rimpels en lijnen.

Aantal Profhilo behandelingen 

De profhilo behandeling werkt optimaal in kuurvorm, met een herhaalbehandeling na zo 4 weken. Doordat het lichaam zelf wordt gestimuleerd tot verbetering van de huidstructuur, zijn de resultaten na zo’n 1 tot 2 maanden goed zichtbaar. Het mooiste resultaat is gemiddeld zo’n 10 tot 12 maanden zichtbaar. Het is dus wenselijk om dit jaarlijks bij te houden met een herhaalbehandeling. Zo blijft je huid stevig, strak en fijn.

Meerwaarde met microneedling

Wij willen het beste voor jou en jouw huid. Daarom werken wij graag samen met meerdere disciplines om het beste resultaat te krijgen. Wanneer je jouw huid optimaal wilt hydrateren kan je kiezen het pakket: Profhilo & Microneedling. Profhilo stimuleert de productie van collageen en elastine in de diepere huidlagen, wat onder andere resultaat in minder fijne lijntjes en drooge lijntjes. Microneedling bij onze huidtherapeute, pakt juist de oppervlakte van de huid aan en zorgt voor huidvernieuwing. Resultaat? Een mooie, frisse en jong uitziende huid.

Tarieven Profhilo behandeling

Profhilo behandeling 295,-
Profhilo - kuur van 2 sessies 575,-
   
Combinatie pakket: 2 x microneedling Dermapen4 + 2 x Profhilo skinbooster 960,- 827,-

Meestgestelde vragen

Voor welke problemen is de Profhilo behandeling geschikt?

De behandeling kan worden uitgevoerd bij verslapping van de huid in het gelaat, rond de nek en op de armen. Maar ook voor andere gebieden op het lichaam is deze behandeling erg effectief, bijvoorbeeld rond het decolleté. Profhilo is echt een effectieve skinbooster die zorgt voor extra hydratatie, vermindering van fijne lijntjes, versteviging van de huid en is zelfs in staat medische aandoeningen zoals acne, rosacea en eczeem te verminderen.

Wat is het verschil tussen een filler en Profhilo?

Logische vraag. Het verschil tussen een filler en Profhilo is dat een Profhilo behandeling niet zorgt voor direct volume zoals een filler doet. Met de Profhilo behandeling trigger je de huid juist zelf om meer elastine, collageen en onderhuids vetweefsel aan te maken. Het vult dus niet op zoals een filler, maar het stimuleert jouw huid. Het resultaat is evengoed een stevigere huid met een mooie glans.

Wat is het verschil tussen injectables, Profhilo en fillers?

Injectables, Profhilo of fillers? Wat is het verschil? Hoewel het vaak in één adem wordt genoemd, zijn er wel degelijk verschillen. Een injectable behandeling zorgt voor een ‘jongere en ontspannen’ aanblik. Deze spierontspanner wordt vaak effectief ingezet tegen rimpels. Profhilo is een skinbooster. Met de lichaamseigen stof hyaluronzuur stimuleren we de productie van elastine en collageen in het hele gelaat. Daarentegen zorgen fillers plaatselijk juist voor meer volume van bijvoorbeeld lippen of plooien in het gezicht. Alle drie de behandelingen vallen onder de gezamenlijke noemer ‘injectables’. Plan nu een gratis consultgesprek in en ontdek wat voor jouw gewenste resultaat het beste werkt.

Wat kost een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling kost 295,-, een kuur van 2 behandelingen kost 575,-. Interesse in een Profhilo behandeling? Neem dan contact op met ons in Delft.

Hoe kan ik me goed voorbereiden op een Profhilo behandeling?

Net zoals bij andere cosmetische behandeling, is het verstandig 2 dagen van tevoren te stoppen met het drinken van alcohol. Ook adviseren we je om op de dag van de behandeling geen make-up te dragen. Weten wat je nog meer kunt doen voor een optimaal resultaat? Neem dan gerust eens contact op met ons.

Kan ik alles weer doen na een Profhilo behandeling?

Ja, je kunt vrijwel direct door met veel dagelijkse activiteiten. Ook sporten is doorgaans geen probleem. Het behandelde gebied kan wel wat gevoelig en rood zijn. Probeer daarom wel zo’n 1 tot 2 weken de zonnebank en andere huidbehandelingen te vermijden. Belangrijk is gedegen zonbescherming tijdens de gehele kuur en voldoende vochtinname. Laat je uitgebreid informeren door een cosmetisch arts in Delft tijdens een gratis consultgesprek.

Doet een Profhilo behandeling pijn?

Je voelt er zeker wel wat van, doordat de werkzame stof onderhuids wordt geïnjecteerd met minuscule naaldjes. De behandeling duurt echter kort en daardoor is de gevoeligheid snel voorbij. Alleen het injecteren is even vervelend, daarna is de behandeling goed te doorstaan. Bij Huid & Laser Kliniek Delft krijgen we gelukkig altijd te horen dat de Profhilo behandeling heel goed te verdragen is. Er kan indien gewenst ook een extra verdovende crème worden aangebracht.

Zijn er Profhilo behandeling ervaringen bekend?

Ja, de Profhilo behandeling voor en na laat prachtige resultaten zien. De resultaten van een Profhilo behandeling houden na de kuur gemiddeld 10 tot 12 maanden aan, afhankelijk van jouw huidindicatie en levenswijze. De Profhilo behandeling ervaringen vertellen ons dat het een duurzaam effect geeft en dat de bijwerkingen minimaal zijn.

Snel naar

Juliet de Vries - Cosmetisch arts
Lees over Juliet

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in juli een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Oxybiome, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m woensdag 31 juli 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Resultaten

    Zij gingen je voor ...

    Verbluffend resultaat, nu al, na de tweede Profhilo behandeling. Dit is het voor mij, de Prohilo in combinatie met de Plasma pen en de Cosmo Peel Forte behandeling. Erg verbeterde structuur van mijn huid. 

    Lees meer reviews op Feedback company