Skip to main content

Blog

Stralen op een bruiloft

Toen mijn vriendin laatst het terras op kwam lopen met echt een hele mooie natuurlijke  glow, dacht ik: ‘dat wil ik ook!’ Op vrijdagmiddag is het zover. Van tevoren heb ik even wel even gevraagd of je na deze behandeling meteen ‘ready to go’ bent want ik heb namelijk diezelfde middag een bruiloft.

Bij Huid&Laser word ik heel fijn ontvangen waardoor ik me direct op me gemak voel. Bo is ontzettend vriendelijk en legt mij goed uit wat de behandeling inhoud. In verschillende stappen wordt mijn huid tijdens de behandeling gereinigd en geëxfolieerd met salicyl- en glycolzuur. Ook worden de poriën diep gezuiverd met een tool die talg en vuilrestjes opzuigt. Bovendien worden hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten in je huid gepompt om ze te hydrateren, verzorgen en verstevigen.

'Mijn huid ziet er heel gezond en glanzend uit! En heeft in tijden niet zo schoon en gehydrateerd aangevoeld'

Mijn huid is voor de behandeling vrij dof met hier en daar wat droge plekjes en roodheid. Ook heb ik last van wat onzuiverheden op mijn kin. Eenmaal in de stoel, wordt mijn huid eerst goed gereinigd. Daarna voelt het alsof er een klein stofzuigertje over mijn gezicht gaat. Dit is best een ontspannen gevoel en totaal niet pijnlijk. Met dit apparaatje gaat ze elke keer rustig over mijn gezicht. Ik had verwacht dat de zuigkracht sterker zou zijn maar ik lag er heel relaxt bij. En na minder dan een uur is de behandeling klaar. En wow, echt direct resultaat. Mijn huid ziet er heel gezond en glanzend uit! En heeft in tijden niet zo schoon en gehydrateerd aangevoeld. Mijn huid voelt zacht aan, geen droge plekjes en velletjes meer. Het is nog een beetje rood direct na de behandeling maar dat is binnen een kwartiertje helemaal weggetrokken. Aangezien ik direct door ga naar de bruiloft, brengt Bo nog een feestelijk make-up’je bij mij aan. Zo loop ik echt helemaal glowy naar buiten! 

In het kort: een hele fijne en ontspannen behandeling met direct een echt mooi resultaat. Perfect voor dat ene feestje of die bruiloft :) of een ander moment dat je huid een boost kan gebruiken. Ook de dagen erna ziet mijn huid er nog vol en gezond uit, ik heb nauwelijks last van onzuiverheden en kan eigenlijk zo (zonder make-up) de deur uit. 

Marloes 

Auteur

Marloes - Cliënt

HydraFacial ACTIE

Ontvang 10 tot 15% korting op de:

  • Signature Hydrafacial | 3 basis stappen | reiniging, exfoliatie en hydratatie | €150,- €135,-
  • Deluxe Hydrafacial | 3 basis stappen + booster en LED | €195,- €175,-
  • Platinum HydraFacial | 3 basis stappen + Lymfedrainage, booster & LED €225,- €192,-

  *Actie is geldig t/m 30 september

Video HydraFacial