Skip to main content

Blog

Je wilt natuurlijk geen Duckface

Jij wilt een natuurlijke look. Fris, jong, energiek, maar niet overdreven. Je wilt gewoon jezelf blijven, maar wel met nét even een boost aan uitstraling. Dat geeft je een goed gevoel. Daarom overweeg je om een cosmetisch arts in Delft te bezoeken. Bijvoorbeeld om je lippen of mond wat mooier te maken met een cosmetische (en het liefst zo natuurlijk mogelijke) ingreep. Maar hoe weet je dan dat je straks nog wel de authentieke jij bent, zonder een overdreven duckface? Cosmetisch arts Juliet werkt vanuit Huid & Laser Kliniek Delft altijd aan een natuurlijk resultaat.

We lijken met z’n allen een beetje klaar te zijn met hele overdreven opvallende cosmetische ingrepen. Plastic fantastic is absoluut niet meer van deze tijd. Puur natuur en #nofilter des te meer. Daar worden we als cosmetisch artsen in Delft nou blij van. Waarom? Omdat we vinden dat je een zo natuurlijke en eigen mogelijke uitstraling verdient. Daarom zijn wij ook het meest trots op ons werk als het resultaat wel zichtbaar is, maar niet opvalt. Kortom, als jij er na een behandeling nog echt als jezelf uitziet, maar dan wel met de natuurlijke verbeteringen waarnaar je op zoek was. Dat geeft een goed gevoel.

Geen duckface

Lippen getuit, overdreven opgevuld. Een duckface, dat wil je natuurlijk niet. Maar het kan wel zo zijn dat je met wat dunnere lippen bent geboren en daar iets aan wil doen. Misschien wil je er met een natuurlijke techniek voor zorgen dat je gezicht net iets meer in balans is? Dan is Huid & Laser Kliniek Delft met haar ervaren cosmetisch artsen de plek waar je moet zijn. Bijvoorbeeld voor deze twee nieuwe trends voor een mooie natuurlijke mond: de Lipflip en Lip Smooting.

Wel de Lipflip

De Lipflip zorgt voor een iets vollere bovenlip, zonder dat we volume toevoegen. Hoe dat werkt? Onze cosmetisch arts brengt een heel klein beetje botox in de spier van de bovenlip aan. De bovenlip ontspant zodoende en daardoor krult de lip een beetje naar buiten. Dat ziet er direct voller uit en je tandvlees is ook meteen minder zichtbaar tijdens het glimlachen. Kleine ingreep, mooi natuurlijk resultaat. Het resultaat van deze Lipflip behandeling houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan en de kosten zijn € 95,-. We vinden het als cosmetisch artsen wel altijd belangrijk om tijdens een eerste gratis consult te kijken of deze behandeling bij jou past.

Of kies voor Lip Smoothing

De naam van deze behandeling zegt het al een klein beetje; de Lip Smoothing behandeling verzacht de lippen en geeft tegelijkertijd een klein beetje volume. Prettig, want naarmate je ouder wordt, worden je lippen steeds iets dunner. En doordat je schedel en kaak wat smaller worden, zie je vaak ook meer lijntjes tussen je lippen. Lip Smoothing biedt hier de oplossing met natuurlijk resultaat. Het is een lip filler behandeling met hyaluronzuur, welke zorgt voor hydratatie van binnenuit. Omdat deze filler soort minder stevig is, is ‘ie ook nauwelijks voelbaar. Dit terwijl het resultaat wel zo’n 7 tot 12 maanden zichtbaar is. Plan nu een gratis consult en jouw cosmetisch arts in Delft bekijkt samen met jou wat je wensen zijn en of deze behandeling daarbij past. De kosten voor een Lip Smoothing zijn € 300,-.

Stel je vraag

Wellicht wil je meer weten over de Lipflip of over Lip Smoothing in Delft? Dan kun je dus geheel kosteloos een eerste kennismakingsgesprek met een cosmetisch arts inplannen. Mocht je dat een te grote stap vinden, kun je natuurlijk ook eerst een mailtje sturen of telefonisch om meer informatie vragen via onze contactpagina. Wij maken graag tijd voor je.

Auteur

Juliet - Cosmetisch arts

Deel deze blog