Skip to main content

Blog

Voeding & Huid Trajecten

Natuurlijk staan wij als huidtherapeuten in Delft altijd achter onze behandelingen. Maar in sommige gevallen is enkel een huidtherapeutische behandeling niet voldoende voor een mooi en duurzaam resultaat. Heb je bijvoorbeeld last van acne? Of denk je vaak: ‘wat kan ik doen tegen rosacea?’ Dan wil je naast een behandeling ook kijken naar mogelijke oorzaken. Daarom bieden we als Huid & Laser Kliniek Delft nu ook Voeding & Huid Trajecten aan.

De praktijk leert dat bij ontstekingsaandoeningen van de huid (zoals acne), enkel behandelingen, huidproducten of medicijnen niet voldoende zijn. Althans, niet voor een duurzaam resultaat. Want zit de gezondheid van binnenuit niet goed, dan is het ook lastig om van buitenaf aan een gezonde huid te werken. Met die gedachte in het achterhoofd is ons team wederom de studieboeken ingedoken. Nu staan onze huidtherapeuten klaar om je ook op het gebied van voeding te adviseren. Klinkt dat als een perfecte optie voor je? Neem dan alvast contact met ons op.

Huidtherapie en voeding

We realiseren ons maar al te goed hoe belangrijk het is om een huidprobleem vanuit verschillende facetten aan te pakken. Om zo niet alleen aan een korte termijn resultaat te werken, maar het probleem juist duurzaam aan te pakken. Daarom kijken we bij Huid & Laser Kliniek Delft graag samen naar:

  • de triggers van jouw huidprobleem;
  • de beschermers voor de aanpak van het huidprobleem;
  • toepasselijke tips en tricks betreft voeding om jouw huid te verbeteren. 

Dit doen we natuurlijk in combinatie met de juiste huidtherapeutische behandelingen, het gebruik van passende huidverzorgingsproducten en het aanvullen van tekorten door middel van suppletie. Zo werken we, wanneer je bijvoorbeeld last hebt van acne of rosacea, aan de optimale huidverbetering. Voeding advies & huid advies in Delft 

Nog constructiever werken aan jouw huidverbetering. Van binnen én van buiten. Zodat je nog langer van een gezondere huid kunt genieten en de verschijnselen van huidproblemen als acne en rosacea het liefst zo min mogelijk terugkomen. Daarvoor begeleiden we je graag intensief en geven we je in onze Voeding & Huid Trajecten ook haalbare handvatten mee. We kijken samen naar je voedingspatroon, doen een suppletie test, zorgen voor de juiste coaching, bieden de juiste verzorgingsproducten en kiezen voor effectieve peelings. Zo zorgen we met een traject van 6 stappen in 6 maanden voor een perfecte combinatie van behandelen en begeleiden. 

Voeding advies & huid advies in Delft 

Nog constructiever werken aan jouw huidverbetering. Van binnen én van buiten. Zodat je nog langer van een gezondere huid kunt genieten en de verschijnselen van huidproblemen als acne en rosacea het liefst zo min mogelijk terugkomen. Daarvoor begeleiden we je graag intensief en geven we je in onze Voeding & Huid Trajecten ook haalbare handvatten mee. We kijken samen naar je voedingspatroon, doen een suppletie test, zorgen voor de juiste coaching, bieden de juiste verzorgingsproducten en kiezen voor effectieve peelings. Zo zorgen we met een traject van 6 stappen in 6 maanden voor een perfecte combinatie van behandelen en begeleiden. 

Stap 1 75x30

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvend en gratis consultgesprek. Daarin bespreken we vooral wat de specifieke huidproblemen zijn en kijken we natuurlijk naar jouw gewenste resultaten. Dat verwerken we in een persoonlijk behandelplan, zodat je precies weet waar je de komende maanden aan toe bent. Na deze eerste afspraak, kun je ook meteen starten met de juiste huidverzorgingsproducten. 

Stap 2 75x30

Tijdens de tweede afspraak focus je samen met jouw huidtherapeut vooral op de voeding. Je mag een uitgebreid voeding adviesgesprek verwachten, waarin jullie samen ontdekken wat jouw specifieke voedingspatroon is. Op basis hiervan krijg je haalbare handvatten en praktische tips mee. Ook legt jouw huidtherapeut in Delft je meer uit over het gebruik van supplementen om je huid te verbeteren. Deze tweede afspraak sluit je af met een eerste milde medische peeling van de huid. 

Stap 3 75x30

Tijd voor de suppletie test! Zo bepaal je samen met jouw huidtherapeut welke specifieke supplementen het meest bijdragen aan de verbetering van jouw huid. Ook kijken jullie samen naar de status van het voedingsproces: hoe gaat het met het verbeteren van je voedingspatroon? Lukt het je om de handvatten en tips toe te passen? Of kunnen we je nog ergens bij ondersteunen? Na het beantwoorden van die vragen, starten we met een tweede en derde medische peeling

Stap 4 75x30

Laten we naar de eerste resultaten kijken! Tijdens deze vierde afspraak zien we als het goed is al mooie resultaten. Maar, de volgende vraag is natuurlijk evengoed heel erg belangrijk; hoe gaat het met je? Want om aan een duurzaam resultaat te werken, is het belangrijk dat je je goed voelt bij je nieuwe voedingspatroon en bij de supplementen die je inzet. Jouw huidtherapeut geeft je aanvullende coaching en begint daarna met een sterke TCA peeling. Dé krachtige afsluiter van deze vierde afspraak. 

Stap 5 75x30 

Een korte check-up: loopt alles nog steeds helemaal volgens plan? Natuurlijk is het niet zo gek dat je soms nog bepaalde ‘triggers’ ervaart. Daar helpen we je graag bij. Of misschien gaat alles juist super goed en helpt de positieve coaching van jouw huidtherapeut je in de laatste fases van jouw Voeding & Huid Traject. Het belangrijkste van deze vijfde afspraak is de eerste microneedling behandeling, waarmee we zorgen voor meer elasticiteit en stevigheid.

Stap 6 75x30

De laatste stap van jouw Voeding & Huid Traject in Delft. Dit wordt natuurlijk een fijne afspraak waarin je samen met jouw huidtherapeut naar de resultaten kijkt. Laten we de ‘before’ en ‘after’ foto’s er eens bij pakken, dan zien we de vooruitgang tot in detail! We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw beleving van het hele traject, daarom is er ook alle tijd om het afgelopen half jaar samen te evalueren. Na een tweede microneedling behandeling, krijg je natuurlijk ook nog wat laatste tips mee naar huis. 

Stel ons jouw vragen

Ben je geïnteresseerd in een Voeding & Huid Traject, maar heb je nog een aantal vragen? Neem dan vooral contact met ons op of plan alvast een vrijblijvend consultgesprek in. 

 

Auteur

Tessa - Huidtherapeut

Deel deze blog

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!