Skip to main content

Actie

Combideal Hydrafacial en Microneedling

Met de gepatenteerde HydraFacial behandeling zorg je voor een wel hele goede basis! Deze behandeling verhoogt het vochtvasthoudende gehalte van je huid en verwijdert meteen de dode huidcellen en onzuiverheden. Waarom het één van onze populairste behandelingen is? De HydraFacial werkt ook nog eens preventief tegen huidveroudering en houdt de gezondheid van je huid op peil. Combineer hem met microneedling en je werkt nóg gerichter op fijne lijntjes, pigmentvlekken en littekens. Klaar voor een ‘nieuwe’ huid, winterproof? Kies dan in september of oktober voor deze top 3 combinatiebehandeling met extra korting.

Je wilt gewoon een goede en gezonde huid. Toch? En je wilt je huid natuurlijk ook nog eens beschermen tegen huidveroudering. De HydraFaciel behandeling is geheel pijnloos en kent ook geen hersteltijd. Doorgaans bestaat een sessie uit 30, 45 of 60 minuten, en is zodoende ook ideaal wanneer je iets minder tijd hebt. En weet je: na één behandeling zie je al een mooi resultaat! Op naar een kalme, frisse en gezonde uitstraling!

De Deluxe HydraFacial behandeling bestaat allereerst uit de drie basisstappen: reiniging, extratie en hydratatie. Bij de Deluxe HydraFacial behandeling worden daarna ook nog serums en LED-licht gebruikt.

De Populaire HydraFacial combideal

Combineer nu in de maanden september en oktober 2024 de HydraFacial Deluxe behandeling samen met een microneedling voor een kortingstarief (€199,- i.p.v. €235,-). De microneedling geeft een extra intense werking op fijne lijntjes en rimpels. Alles wat jouw huid nodig heeft. Boek deze combideal hier.

Lees hier nog meer informatie over de HydraFacial behandeling. Heb je daarna nog een aantal specifieke vragen? Geen probleem, we nemen de tijd ze je persoonlijk te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Actie! HydraFacial Combideal

Boek in september en oktober je HydraFacial i.c.m. microneedling behandeling voor € 199,- i.p.v. € 235,- Deze actie is geldig t/m maandag 31 oktober 2024