Skip to main content

Blog

Anneke is blij met Draadlift: meer vorm, strakkere huid en minder rimpels

We worden allemaal ouder. Gelukkig maar! Toch voelen we ons vaak jonger dan dat we eruitzien. Ook dat is natuurlijk goed nieuws. Maar het zou nog mooier zijn als we de tekenen van huidveroudering ook aan konden pakken. Zodat je er precies even goed uitziet als dat je je voelt. Herkenbaar? Voor Huid & Laser Kliniek cliënt Anneke wel. Ze zocht een goede huidtherapeut in Delft om de verschijnselen van huidveroudering te verminderen. ‘Ik heb door het ouder worden een iets meer slappe huid gekregen en ik irriteerde mij daar aan wanneer ik in de spiegel keek’. In dit artikel blikt Anneke tevreden terug op haar Draadliftbehandeling in Delft.

Een iets wat slappere huid in het gezicht. Dat is wat Anneke ziet wanneer ze de laatste jaren in de spiegel kijkt. Het doet haar uiteindelijk beslissen om daar iets aan te laten doen. En dus gaat ze op zoek. Al snel komt Anneke terecht op websites van verschillende plastische chirurgen die chirurgische ingrepen als oplossing bieden. “Maar plastische chirurgie vond ik voor mijzelf net even een te grote stap. Dat voelde niet als de juiste oplossing voor mij”, blikt Anneke terug. En dus zoekt ze verder.

Draadlift behandeling in Delft

Via haar dochter hoort Anneke van het bestaan van een Draadlift behandeling. Een Draadlift is een effectieve, niet-chirurgische behandelmethode om je gezicht en hals subtiel te liften en te verstevigen. Er wordt bij een Draadliftbehandeling gebruik gemaakt van polydioxanon draden, ook wel PDO-draden genoemd. Dit zijn volledig oplosbare hechtdraden die doorgaans ook worden gebruikt voor hechtingen bij reguliere operaties. Deze PDO-draden hebben kleine weerhaakjes waarmee onderliggende huidlagen gelift worden. “Toen ik daarover hoorde, dacht ik bij mezelf dat dit wel een mooie en minder ingrijpende behandeling voor mij zou zijn”, herinnert Anneke. En zo komt ze uiteindelijk in contact met cosmetisch arts in Delft Juliet de Vries.

‘Ik wilde vooral de diepe rimpels rondom mijn mond en kaaklijn aanpakken’

Welkom in de kliniek

‘Wat een fijne omgeving en een prettige ontvangst’, zo omschrijft Anneke haar eerste bezoek aan Huid & Laser Kliniek Delft. Die prettige ontvangst zit hem voor haar ook in de heldere uitleg van cosmetisch arts Juliet. “Ze heeft echt de tijd genomen om me uit te leggen wat ik kon verwachten en wat er zou gaan gebeuren. Tijdens dat uitgebreide consult kon ik haar ook al mijn vragen stellen”, weet Anneke nog. Of dat alle spanning in zijn geheel wegnam? “Nou, uiteindelijk was ik vlak voor de eerste behandeling natuurlijk nog wel een beetje gespannen”.

De eerste Draadlift behandeling

Die spanning kan Anneke uiteindelijk wel loslaten, al is ze wel heel eerlijk over de eerste behandeling: “Dat was op sommige momenten best even pittig en wat pijnlijk. Maar zodra ik dat bij Juliet aangaf, hield ze er meteen rekening mee. Al met al is het plaatsen van de draadjes vooral een raar gevoel waar je aan moet wennen.” Terugkijkend beoordeelt Anneke de pijn tijdens de behandeling als ‘zeker goed te doen’.

‘Juliet checkt regelmatig of het goed gaat en of ze extra verdoving moet geven. Je bent er dus zelf ook bij om het prettiger te laten verlopen.’

Anneke heeft voor het timen van een draadlift behandeling nog wel een persoonlijk advies: “Ik zou het niet in de pauze van je werk doen, maar na de behandeling gewoon lekker rustig naar huis gaan”. Dat is dan ook wat Anneke doet. Zodat ze na het uitwerken van de verdoving, twee paracetamol neemt, lekker kan ontspannen. De dag erna is de paracetamol niet eens meer nodig: “Ja, het was nog wel wat gevoelig, maar zeker niet pijnlijk.” Anneke kan dus gewoon weer door met haar dagelijkse bezigheden.

Resultaat Draadliftbehandeling in Delft

Drie weken na de draadliftbehandeling gaat Anneke langs cosmetisch arts Juliet voor de eerste controle afspraak. “Toen hebben we onder andere de voor en na foto’s vergeleken. Zo kon ik meteen mooi zien dat er meer volume bij de jukbeenderen aanwezig was. Maar ook was de neuslippenplooi al veel zachter en mijn kaaklijn strakker”, concludeert Anneke tevreden. Ook tijdens de vervolgafspraak zo’n vier weken later blijkt alles helemaal in orde. Het maakt dat Anneke zeer tevreden terugkijkt op het traject wat ze samen met Juliet aanging: “Je wordt gewoon erg goed begeleid gedurende én na de behandeling. Juliet is zeer deskundig, erg aardig en vertelt ook wat ze doet tijdens de behandeling. Ze luistert goed naar wat jij wilt.” En het eindresultaat?

“Ik ben blij met het resultaat! De rimpels en de losse huid zijn sterk verminderd. Ik heb ook echt weer meer vorm in mijn gezicht gekregen, dat vind ik zelf ook een mooi extra resultaat. De draadjes voel of zie je niet meer en het resultaat blijft lang zichtbaar. Ja, het is een fijne en effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan zonder voor een chirurgische ingreep te moeten kiezen”

Anneke

Auteur

Anneke - Cliënt

Deel deze blog

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!